2777
2789
ای جانممممم😍😍بالاخره یه تاپیک مرتبط با سایت دیدیمهاله دارم عشقممممم مبارکه حس میکنم مثبته

مرسي عزیزم خوش قلب، نمیدونم چرا اینجا هاله خیلی معلوم نیست ولی داخل گوشیم قبل اینکه پست کنم معلومه .

ممنونم.انشالله🥲😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسي عزیزم خوش قلب، نمیدونم چرا اینجا هاله خیلی معلوم نیست ولی داخل گوشیم قبل اینکه پست کنم معلومه . ...

بتا بده ایشالله که مثبت باشه و خوش قدم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

ای جانممممم😍😍بالاخره یه تاپیک مرتبط با سایت دیدیمهاله دارم عشقممممم مبارکه حس میکنم مثبته

البته روز ۲۷ سیکلم ۴ روز مونده ب پریودم زدم🙈

چون خیلی دل و ...میاد سراغم ول میکنه...

البته روز ۲۷ سیکلم ۴ روز مونده ب پریودم زدم🙈چون خیلی دل و ...میاد سراغم ول میکنه...

عزیزمممم منم مثل توام ولی روز ۲۴ سیکلم دل تو دلم نیست پریودم تاخیر بیوفته اینقدر بیبی منفی شده میخوام اول مطمئن شم پریود قرار نیست بیاد

علائمت چیه؟ 

مرسي عزیزم خوش قلب، نمیدونم چرا اینجا هاله خیلی معلوم نیست ولی داخل گوشیم قبل اینکه پست کنم معلومه . ...

مبارکه عزیزم الان شما یه نی نی خیلی خیلی کوچیک دارین میشه برا منم دعا کن ۶ ماهه اقدامم نشده🥺🥺

چه توصیه هایی میکنین بهم کار خاسی کردین باردار شدین؟چند ماه اقدام بودین؟

آره حتما، دو سه روز دیگه....میترسم کاذب باشه مثبت بی بی چک.

مامای من می‌گفت مثبت کاذب زمانیه که روز موعد بیبی میزنی از قضا یه رده های میکروسکوپی خون توی ادرارت هست که بیبی چک ممکنه با اچ سی جی اشتباه بگیره فکر نکنم مثبت کاذب باشه اونم الان مگه اینقدر جلو میومد پریودت؟

عزیزمممم منم مثل توام ولی روز ۲۴ سیکلم دل تو دلم نیست پریودم تاخیر بیوفته اینقدر بیبی منفی شده میخوا ...

ببین دقیقا منم انقد استرس دارم دو سه روز پیش میخواستم بی بی بزنم گفتم ول کن عاقلانه نیست

گذاشتم امروز علائم والا دل درد میکشه یکم پهلوهام و سر پاهام یکم کمر درد 

آخه کلا من درد پریودیم خیلی هر بار اذیتم میکنه

ماه قبلی اصلا سابقه نداشت جلو یا عقب بندازم ولی سه روز جلو انداختم .و ماه قبلی لکه بینی داشتم بین سیکل این ماه تا الان نداشتم.

دیگه نمیدونم توکل بخدا

مبارکه عزیزم الان شما یه نی نی خیلی خیلی کوچیک دارین میشه برا منم دعا کن ۶ ماهه اقدامم نشده🥺🥺چه تو ...

مممنونم عزیزم. 

هنوز البته هیچی معلوم نیست انقد همه جورشو دیدیم این ور اونور که تا لحظه ای که ب دنیا نیاد باورش سخته. 

نگران نباش بی دغدغه ب زندگیت برس ب خودت برس آماده باش نی نی خودش میاد .

خیلی ب تغذیه اهمیت بده واقعا مهمه

ب خوابت، ورزش فوق العاده مهمه.

ببین من یکساله لبنیات مخصوصا شیر نخوردم، ادویه جات گرم استفاده مبکنم‌. تخم مرع محلی، باور کن یاد ندارم قند با چای خورده باشم.مدتی هم هستش خیلی شیرینی‌جات نمی‌خورم. البته من قبلا خودمو با شیرینی‌جات خفه میکردم. ولی خیلی دوماهه محدود و حذف کردم.ادم استرسیم متاسفانه، هی با تنفس شکمی و عمیق خودمو آروم میکنم.

سنت اگ زیر ۳۵ و یا کمتر هستی هیچ جای نگرانی نداره 

البته کار خدا جوری که به ۴۵ ساله هم بچه میده و حتی سن بیشتر.

مامای من می‌گفت مثبت کاذب زمانیه که روز موعد بیبی میزنی از قضا یه رده های میکروسکوپی خون توی ادرارت ...

ن من منظمم معمولا جز ماه قبل ک دو سه روز جلو انداختم

این ماه اصلا لکه هم تا الان ندیدم دیگه نمیدونم مثبت میمونه یا...

انشالله شمام یه خط مثبت پررنگ بیفته رو بی بی ت عزیزم.

ببین دقیقا منم انقد استرس دارم دو سه روز پیش میخواستم بی بی بزنم گفتم ول کن عاقلانه نیستگذاشتم امروز ...

شاید ماه قبل که وسط سیکل لک دیدی شیمیایی بود 

ن من منظمم معمولا جز ماه قبل ک دو سه روز جلو انداختماین ماه اصلا لکه هم تا الان ندیدم دیگه نمیدونم م ...

مامانم میگه اگه همیشه منظم میشی یک‌بار یا عقب میوفته یا جلو یعنی ماه بعدش حامله میشی😍ایشالا هردو باردار باشیم این ماه به حق آبروی حضرت زینب