mahi_ مدیر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 109 پست خانما کسی طریقه استفاده از این بی بی چک رو بلد هست؟تا حالا اینو استفاده نکردم 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹 1396/12/12 | 00:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ailin1 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2872 اینم بی بیچکم خدایا شکرت ان شاالله این حال خوب قسمت همه منتظران بشه به حق امام زمان🙏🙏🙏🙏 مبارکت باشه.من که دیشب خیلی دلم روشن بود بی بی چکت مثبت میشه.خوشحال شدم.ایشالله منم اردیبهشت مثبت بشه.
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 بچه ها بی بی چکم دیروز که یک روز از موعدم گذشته بود رنگ گرفت، امروز که دو روز گذشته کمرنگتر شد، یعنی ... برو از بده عزیزم 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 وااااای استارتر مباااااارکت باشه....چقدر ذوق کردم تا بی بی چکت رو دیدم. بعد نماز گفتم برم ببینم خبر ... ممنون عزیز مهربونخیلی ممنون😍😘 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 چه قدر خوش حال شدم دعا کن منم مامان بشم ان شاالله که قسمت شماهم بشه این حال 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 اي جان ماهي ديشب تا صبح همش مثل ذوق زده ها منتظر اين خبر خوشحالي بودم 😍😍😍😍 الهي شكر 🙏🏻🙏🏻 فدات بشم عشقمگل منی تومهربونم 😘😘😘 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 مبارکه عزیزم، مارو هم دعا کن ممنون عزیزمان شااللهکه آز مثبت میاد دستت این روزا 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 مبارکت باشه🙁 راستش حسودیم شدبهتون برامنم دعاکن عزیییییزمخدا رو صدا بزن،بهت گوش میده حتماان شاالله که قسمتت میشه این ماه😘 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 عزیزمممم مبارکههههه😍😍😍 خیلی خوشحال شدم انشالله دوران بارداری راحتی داشته باشی😊 منم صبح زدم منفی ... ممنون مهربونمان شااللهان شاالله قسمت خودت گلم 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 مبارکت باشه.من که دیشب خیلی دلم روشن بود بی بی چکت مثبت میشه.خوشحال شدم.ایشالله منم اردیبهشت مثبت بش ... ممنون عزیزمان شاالله😘😘😘😘 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
shirazgirl عضویت: 1392/06/08 تعداد پست: 4566 برو از بده عزیزم فردا صبح میرم آز میدم که روز ۴تاخیر پری باشهدعا کنید بتا عالی باشه که دل نگرانم نکنه خدایا امیدم فقط تویی...
panahim عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 388 ممنون مهربونم ان شاالله ان شاالله قسمت خودت گلم عزيزم دوره هاتون چند روزه بود كه روز ٣٥ بى بى زدين؟ قرص مصرف كردين؟؟؟ من ٣ روز گذشته از پري ولي بي بي منفيه همش
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 فردا صبح میرم آز میدم که روز ۴تاخیر پری باشه دعا کنید بتا عالی باشه که دل نگرانم نکنه ان شاالله با بتای عالی بیایمن از بتا دادم۹۶۲۵بود 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 عزيزم دوره هاتون چند روزه بود كه روز ٣٥ بى بى زدين؟ قرص مصرف كردين؟؟؟ من ٣ روز گذشته از پري ولي بي ب ... من دوره هام ۳۱روزه هستمنظم هم هستمنه دارو مصرف نکردمبرا بعضیا دیر نشون میده،بزار چند روز دیگه باز امتحان کن 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
shirazgirl عضویت: 1392/06/08 تعداد پست: 4566 ان شاالله با بتای عالی بیای من از بتا دادم ۹۶۲۵بود چند روز از موعد گذشته بود؟؟نکنه دوقلو هس که ۹۰۰۰هست؟ خدایا امیدم فقط تویی...
samar1980 عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 4 سلام خانوما ميشه راهنمايي كنيد چه زماني بهتره از بي بي چك استفاده كنم كه درصد خطا كم باشه؟ و دقيق نشون بده؟