2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 109 پست

اینم بی بی‌چکم

خدایا شکرت

ان شاالله این حال خوب قسمت همه منتظران بشه به حق امام زمان🙏🙏🙏🙏

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بی بی‌چکم خدایا شکرت ان شاالله این حال خوب قسمت همه منتظران بشه به حق امام زمان🙏🙏🙏🙏

وااااای استارتر مباااااارکت باشه....چقدر ذوق کردم تا بی بی چکت رو دیدم.

بعد نماز گفتم برم ببینم خبری داد استارتر که تا زدم عکس بی بی چکت رو دیدم.خوشحالم اولین نفر بهت تبریک میگم.واقعا مبارکه

بچه ها بی بی چکم دیروز که یک روز از موعدم گذشته بود رنگ گرفت، امروز که دو روز گذشته کمرنگتر شد، یعنی ...

نه بابا...مهم نیست که رنگش.....بی بی چک همین که دوخطه بشه مثبته.....اون قدر که دیگه دقیق نیست که با کم رنگ پررنگی میزان بتا رو نشون بده...اون مال تو فیلماست.....وقتی دو خطه شد دیگه مبارکه...دیگه برو آز بده

بچه ها بی بی چکم دیروز که یک روز از موعدم گذشته بود رنگ گرفت، امروز که دو روز گذشته کمرنگتر شد، یعنی ...

هم شاید مارکش فرق کرده باشه....شاید غلظت ادرارتون باهم فرق داشته و.....

اصلا به این چیزاش فکر نکنین.

مبارکه

نه بابا...مهم نیست که رنگش.....بی بی چک همین که دوخطه بشه مثبته.....اون قدر که دیگه دقیق نیست که با ...

واقعا؟

خب کمرنگتر دیروزی شده، این مهم نیست؟

الان روز ۳۳هست و همچنان فقط کمرنگ که تو عکس مشخص نیست اما خودم و هر کی بی بی ببینه میبینتش

خدایا امیدم فقط تویی...
هم شاید مارکش فرق کرده باشه....شاید غلظت ادرارتون باهم فرق داشته و..... اصلا به این چیزاش فکر نکنین ...

نه مارکش یکی بود

یعنی اشکم د اومده، این که کمرنگتر شده الان زدم، از دیشب تا حالا ادرار نکردم، ولی دیروزی باادرار دوم و روز بود نه اول صبح

خدایا امیدم فقط تویی...
اینم بی بی‌چکم خدایا شکرت ان شاالله این حال خوب قسمت همه منتظران بشه به حق امام زمان🙏🙏🙏🙏

اي جان ماهي ديشب تا صبح همش مثل ذوق زده ها منتظر اين خبر خوشحالي بودم 😍😍😍😍

الهي شكر 🙏🏻🙏🏻

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻

عزیزمممم مبارکههههه😍😍😍 خیلی خوشحال شدم انشالله دوران بارداری راحتی داشته باشی😊

منم صبح زدم منفی شد متاسفانه😔 واسه منم دعا کن عزیزم.

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد