2777
2789

از وقتی تصمیم دارم تو رابطه نباشم 

و تمرکزم رو خودم باشه

کائنات بامن لج کرده

کائنات با دقت پسرای موفق و جذاب پولدار رو میفرسته سمت ام

که‌گول بخورم

یکی دیروز بهم پیشنهاد داد انگار از مجله مد بیرون اومده بود

خریدامم داشت حساب میکرد😂

و من چیکار کردم ؟ ردش کردم 

بعضی وقتا همه چیز عالیه

ولی از دست دادن برام سخته

میترسم با کسی اوکی بشم بریک اپ و جدایی پیش بیاد 

و زمین گیر بشم و افسرده 

دقیقا وقتی همه ی تمرکزتو میذاری رو خودت و اولویت زندگیت رو خودت قرار میدی همچین موردایی سرو کله‌شون پیدا میشه،

معلوم نیست حکمتش چیه

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من هرروز با بنز میفتن دنبالم 😔💅

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دقیقا وقتی همه ی تمرکزتو میذاری رو خودت و اولویت زندگیت رو خودت قرار میدی همچین موردایی سرو کله‌شون ...

بی خیال میشی، شادتر، با اعتماد به نفس

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

بی خیال میشی، شادتر، با اعتماد به نفس

اصلا بهتره ادم همه ی تمرکزشو بذاره رو خودش و زندگی و پیشرفتش تا زمانی که از همه نظر به یه ثبات کافی برسه، پارتنر و این چیزا یه تایمی داره و از یجایی به بعد همش دردسره

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

چه خوب پسرای زیادی روم کراش دارن اما هیچکدومشون نه پیشنهاد میدن نه ابراز احسادات میکنن .. کاش بدونم دلیل این نگاه کردنشون چیه وقتی بهتم پیشنهاد نمیدن 

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔