شما کل حرف من رو رها کردی چسبیدی به ازدواج بالای ۳۰ سال؟عرض کردم سنی خوبه که هر دو طرف به درک این رس ...
آخه گلم شما وقتی یه کلمه رو به کار میبری تو همچین محیطی که در آره جوون و نوجوون برا حرفت مسعولیت چون احتمال داره رو یه نفر کم سن و سال تاثیر بذاره حرفت و به امید حرف و نظر شما زندگیش تغییر کنه .وگرنه منم موافقم و همه جا هم گفتم ازدواج باید عاقلانه باشه و منطقی برا دختر زیر سی و ۲۵ بهترین تایم هست و واقعیت جامعس حالا شما نظرت غیر از اینه اوکی محترمه . برا یه دختر از نگاه فقط دختر نباید دید باید از دید پسر و خانواده خواستگار هم دید موضوع رو به خاطر همینه که میگم.(مسایل بارداری و خیلی چیزای دیگه مهمه عزیزم برا پسرا و خاوادشون) این واقعیته و سن دختر هرچی بالاتر بره شانس ازدواجش کم میشه حالا وارونه نشون دادن واقعیت بحثه دیگه ای هست که به عده میخوان خودشون و بقیه رو گول بزنن.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.