2777
2789

قبلا شوهرم مجرد بوده با یکی رفیق بوده رفیقش میاد ی‌شماره میده ب شوهرم میگه میشناسی میگع ن میگع زنگ بزن ببینیم کیه مزاحمم‌میشه ی‌مدته.شوهرمم سررفاقت زنگ‌میزنه بعد ک‌میفهمه خواهر رفیقشه باهم دعواشون میشه دختره هی پیام میداده مادرامون باهم دوستن بیا ازدواج کنیم شوهرمم نمیخواستش اصلا خانواده شوهرم ب عروسی قبولش نداشتن ولی خب چون شوهرم مجرد بوده جواب پیاما دختره رو می‌داده راستی خونشونم ته‌کوچه خونه پدرشوهرمه

ادامشو میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمتاهل  ❌

زن متاهل    ✅

خانم متاهل  ✅

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

بعد دختره چندماه بعدش عقد میکنه و تمام میشه شوهرمم بامن اشنا میشه و خانواده اشو خبر میکنه و....

ولی دختره هی تو اینستا روبیکا پیام میداده شوهرم بلاک میکرده با ی پیج دیگ میومده

تا زمانی عقد کردیم من دیدم یروز توروبیکا پیام داد سلام خوبی باز زنگ زد روگوشی شوهرم باهاش دعوام شد قبول دار نشد 

شوهرم پیجشو عوض کرده ولی باز پیداش میشد با اینکه عقد بود شوهر داشت 

الان چندماهه عروسی گرفته منم تهدیدش کردم دیگ پیداش نشده ولی میدونم همینروزا باز از ی طریقی میاد سراغمون

بعد دختره چندماه بعدش عقد میکنه و تمام میشه شوهرمم بامن اشنا میشه و خانواده اشو خبر میکنه و....ولی د ...

غیرقابل باوره اصلا

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه