2777
2789
عنوان

مثبته یا منفی

160 بازدید | 13 پست

۱ روز از موعدم گذشته این ماه لتروزول و دوفامد مصرف کردم از ۲۳ سیکلم همش ترشح سفید بدون بو دارم امروز صب بی بی چک زدم اینجوری شده البته بعد از خشک شدنش این خطه اومده حالا موندم چیکار کنم جوشونده بخورم پریود بشم یا نه😕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منفیه ولی جوشونده نخور چن روز دیگه دوباره بیبی بزار انشالله مثبت میشه

سلام خوبی عزیزم

ببخشید یه سوال داشتم 

من الان ۸ روز از قطع دوفامدم میگذره پریود نشدم حتی علائمشم ندارم ماه قبلی هم که دوفامد خوردم بیشتر از ۱۰ روز نشدم اخرش رفتم دکتر گفت کیست داری قرص جلوگیری داد همه میگن قرص خوبیه برا کیست و تنظیم قاعدگی ولی فک کنم برا من برعکسه به نظرت من چیکار کنم الان دو روز گذشته پریودم نشدم امیدی هم به بارداری ندارم همش میترسم دوباره کیست شده باشه بگه قرص جلوگیری بخور🥺

سلام خوبی عزیزمببخشید یه سوال داشتم من الان ۸ روز از قطع دوفامدم میگذره پریود نشدم حتی علائمشم ندارم ...

احتمالا کیست باعث میشه پریودت عقب بیوفته، حالا باز برو دکتر سونو کنه ایشالله کیستی نباشه. 

منم ماه پیش کیست داشتم، بهم قرص سیبل داد رفع شد 

این ماه اقدام کردم ببینیم چی میشه

احتمالا کیست باعث میشه پریودت عقب بیوفته، حالا باز برو دکتر سونو کنه ایشالله کیستی نباشه. منم ماه پی ...

حالا فعلا نظرم هست گرمی نخورم تا دوسه روز دیگه بعدشم دکتر نمیرم دیگه شروع میگنم گرمی میخورم که بیاد اخه اصلا داروهای هورمونی به بدنم نمیسازه سمت چپ صورتم شده پر جوش قرص جلوگیری هم که داد همش عصبی بودم دعوا میکردم ☹️

انشالله که مامان میشی عزیزم😍

من ۵ ماه پیش باردار بودم دوماهگی به خاطر ایست ضربان قلب سقط شد دوباره دارم اقدام میکنم ولی بدنم خیلی بهم ریخته🥲

عزیزم شوهرتو تقویت کن بیشتر این سقط ها به خاطر اسپرم بی کیفیته

آزمایش اسپرم داده مشکلی نداره خداروشکر 

من خودم اصلا مراقب نبودم به خاطر همون سقط شد🥲🥺

آزمایش اسپرم داده مشکلی نداره خداروشکر من خودم اصلا مراقب نبودم به خاطر همون سقط شد🥲🥺

من سری اول که باردار شدم سقط شد، دکتر گفت ۳ماه باید جلوگیری کنی که باردار نشی بعد اون سه ماه اقدام کردیم و باردار شدم. 

شما هم یه فاصله بده بدنت به حالت قبلی برگرده بعد اقدام کن ایشالله باردار میشی

من سری اول که باردار شدم سقط شد، دکتر گفت ۳ماه باید جلوگیری کنی که باردار نشی بعد اون سه ماه اقدام ک ...

اخه ۵ ماه گذشته عزیزم به منم گفت این ماه میتونی اقدام کنی 

ولی خیلی نا امید شدم اصلا پریودم یه جوری شده قبلا از یه هفته قبلش علائم پریود داشتم الان اصلا هیچی که هیچی فقط یه کوچولو سینه چپم حساس شده و ترشحم از ۲۳ سیکلم فرااااوون دارم نه بویی داره نه چیزی فقط اعصابم خورد میشه