2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه مدت حرص نخور بر این منافذ و توجه نکن بهشون خودشون گم میشن

بی چیزهایی نمیخوای توجه نکن  

خواهرم هزار کار کرد درمان نشد الان بیخیال شدهوستش خوب شده 

دلشاد هستم...💍

منافذ علت های زیادی داره 

یکی از علت هاش هم دهیدراتگی هست 

ابرسان و هیالورونیک بزن 

کلاژن ساز ها هم میتونن کمکت کنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین یه مدت حرص نخور بر این منافذ و توجه نکن بهشون خودشون گم میشنبی چیزهایی نمیخوای توجه نکن خواهرم ...

۱ ساله رها کردم ولی هیچی به هیچی

من اینقدر پوستم خوب بود همه حسرت میخوردن

از وقتی ازدواج کردم احساس میکنم اصلاح و کرم پودر زیاد استفاده‌ کردم اینحوری شد

منافذ علت های زیادی داره یکی از علت هاش هم دهیدراتگی هست ابرسان و هیالورونیک بزن کلاژن ساز ها هم میت ...

جالب اینکه بعضی جاها مینویسن بخاطر ارایش و ...

من تاحالا یادم نمیاد از کرم پودر و ...

استفاده کرده باشم

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

باید یک صبر داشته باشی دو روتین پوستی که روزانه انجام بدی منافذ بازت احتمالا به خاطر دهیدراتاسیون بودن پوستت هس حتما شوینده مخصوص پوستت بگیر بعد تونر بزن پوستت بعد از سرم هیارونیک این خیلی خوبه واسه دهیدراتاسیون بودنت بعدشم روی اون آبرسان بزن این رفتیم حداقل یک ماه برو جلو تا اثرش ببینی داخل تابستون یادت نره کرم ضد آفتاب هر دوساعت تمدید کنی و کلاه آفتابی بزن تو آفتاب چون اینا منافذ پوست و بدتر باز میکنن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
۱ ساله رها کردم ولی هیچی به هیچیمن اینقدر پوستم خوب بود همه حسرت میخوردناز وقتی ازدواج کردم احساس می ...

کرم پودر رو کمتر استفاده کن  و یه ابرسان و پنکک ساده بزن 

دلشاد هستم...💍

ار الان که سنم کمه هیالورونیک خوب مشکلی نداره

وا چه ربطی به سنت داره این سرم حاوی آبرسان هست اصلا مضر نیست 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗