2777
2789

هر نکته ای میدونید راهنماییم کنید لطفا

تنبلی خفیف دارم🥲

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

اصلاح سبک زندگی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هیچوقت برطرف نمیشه ولی میتونی کنترل کنی اول باید تغذیه سالم داشته باشی کربوهیدرات و چربی خیلی کم مصرف کن چربی دور شکمت باید کم کنی چون اینا به صورت کاذب استروژن و بالا می‌برند سیکل معیوب میشه بعد یه دوره درمانی هم معمولا ترکیبات استروژن پروژسترون بهت میدن ولی درمان اصلیش همون ورزش رژیم غذایی هس

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
میشه توضیح بدی🥲

حذف کامل قند مصنوعی

ورزش و پیاده روی ب صورت مرتب

تنظیم خاب

چربی، نمک کنترل شده

مصرف بالای سبزیجات 

مایعات

لبنیات ب حداقل برسه

استرس ب حداقل

ب مرور اینا حاصل میشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○