2777
2789
عنوان

کنکور😭

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست
میتونم ازتون یه سوال بپرسم راهنماییم کنید؟به دلایلی فقط تونستم سه تا از امتحانای خردادو بدم(سلامت،دی ...

سلام.

شهریور که دیگه تاثیری توی معدل نداره.

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام دیپلممو حداقل امسال بگیرم

شهریور اصولا آسون‌تره. تنها چیزی که خیلیی روش تاکید می‌کنم اینه که نمونه‌سوالات سال های قبل رو دانلود کنید و کار کنید و ریز به ریز نمره بدید به خودتون. خرداد و شهریور و دی. اگر می‌خواید و می‌تونید کم کم از اواسط مرداد شروع کنید. مثلا یه درس رو بخونید بعد سوالات نهایی اون درس رو دانلود کنید و حل کنید. وقتی هم کل کتاب رو خوندید، ازمون های نهایی‌اش رو دانلود کنید و حل کنید. این‌طوری شما نمونه سوالات رو دوبار حل کردید و بهترین مروره.

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

شهریور اصولا آسون‌تره. تنها چیزی که خیلیی روش تاکید می‌کنم اینه که نمونه‌سوالات سال های قبل رو دانلو ...

یعنی مثلا درس 1 هویتو خوندم برم سوالاشو حل کنم بعد درس ۲ و به همین ترتیب تا اخرین درس بعد که کل هویت تموم شد دوباره برم سوالای نهایی رو حل کنم؟

یعنی مثلا درس 1 هویتو خوندم برم سوالاشو حل کنم بعد درس ۲ و به همین ترتیب تا اخرین درس بعد که کل هویت ...

اره من خودم یک ماه وقت داشتم و بعضی درسامو‌ اینطوری خوندم، نه همه اش رو. اونایی که کمتر خونده بودم در طول سال و زیاد بلد نبودم.

مثلا: "سوالات درس به درس نهایی هویت اجتماعی". درس یک از سال ۹۸ تا ۴۰۴ رو داره فقط سوالای درس یک واسه بقیه اش هم هنین‌طور.

بعد که کل کتاب رو خوندید :'سوالات نهایی هویت خرداد ۱۴۰۴"یا شهریور ۱۴۰۲ و...

اینا رو کم‌کم حل کنید. مثلا دوروز بعد از اینکه هویت رو تموم کردید نمونه سوال حل کنید که یادتون نره. بعد واسه یه هفته بعدش و.. 

همین روال نمرهٔ خوب میده بهتون. اگر زود شروع کنید.

اره من خودم یک ماه وقت داشتم و بعضی درسامو‌ اینطوری خوندم، نه همه اش رو. اونایی که کمتر خونده بودم د ...

خیلی ممنونم لطف کردین

یه سوال دیگه هم داشتم فقط از روی کتاب خوندن انگار جواب نیست مثلا فیزیک دوازدهم 4 فصل داره تو این مدت تست هم کار باید بکنم یا بنظرتون کتاب و جزوه کافیه؟

خیلی ممنونم لطف کردینیه سوال دیگه هم داشتم فقط از روی کتاب خوندن انگار جواب نیست مثلا فیزیک دوازدهم ...

خواهش ‌می‌کنم🌱

اگر کنکور نمیخواید بدید که تست لزومی نداره. کتاب و جزوه رو کامل بخونید، حله.

یه مدتیه شروع کردم به تست زدن فیزیک در طول سال  اون اوایل میزدم بعدها خیر الان تست های فصل 1فیزیکو یه مدته دارم میزنم میگم شاید نتونم به کل 4 فصل تو این مدت برسم

نمیدونم اخه حس میکنم نهایی کلا فقط خوندن کتاب کفایت نمیکنه

کافیه.

کتاب+جزوهٔ کامل+نمونه‌سوال نهایی=بهترین ترکیب

باشه خیلی ممنونم ازتون جواب سوالام رو دادید لطف کردید

قربان شما، موفق باشید✨️

تاپیک قبلی نوشتی انقد تایم مطالعه‌ات بالاست که وفتی برای مرور نداری. زیاد خوندن و همه‌چیز رو خوندن م ...

خیلی خوبید

ایدی بدید من باهاتون حرف بزنم اروم شم

خیلی واقعا خوبه هنوز انسان هایی هستن امید بدن

منم رشته روانشناسیو دوست دارم

خیلی خوبیدایدی بدید من باهاتون حرف بزنم اروم شمخیلی واقعا خوبه هنوز انسان هایی هستن امید بدنمنم رشته ...

قربونت برم❤️

اره حتما میفرستم برات