2777
2789
عنوان

کنکور😭

213 بازدید | 29 پست

۱۴۰۵ کنکور دارم.

واقن خستم از الان من اصن مغزم انگار معیوبه

همش میترسم هر چی خوندم بادم بره

اخه اصن وقت مرور ندارم فقط میخونم

بخدا دارم میمیرم

تا الان نیمی از مطالبو خوندم میشه بگید چیکار کنم به مرور کلشون برسم

اخه نمیشه بیام از اول درسنامه بخونم درسنامه یادم نیست

اما در قالب تست میتونم خوب عمل کنم

مثلا یه درسیو شاید تاحالا یبار خوندم اما میتونم تست بزنم درست

کسی هست باهاش حرف بزنم در این مورد

چ رشته ایی هدفت چیه منم کنکوری 405 ام 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسانیم ، روانشناسی یا فرهنگیان

بیا باهم درس بخونیم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

انسانیم ، روانشناسی یا فرهنگیان

هدفمون یکیه 

سلام عزیزم خوبی؟

اتفاقا الان وقتشه، کلی وقت داری تابستون که دهم یازدهم رو جمع کنی و پایه رو تقویت کنی.

مثلا آخر هفته که شد، یه گلچینی از کل تست‌هایی که زدی رو جمع‌آوری کن و دوباره تستاشو بزن. هفته به هفته ، ماه به ماه تکرار کن. اگر میتونی خلاصه نویسی کن و آخر هفته خلاصه نویسی های اون هفته رو بخون. جوابه💕

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

تاپیک قبلی نوشتی انقد تایم مطالعه‌ات بالاست که وفتی برای مرور نداری. زیاد خوندن و همه‌چیز رو خوندن ملاک نیست، درواقع خوب و مفید خوندن ملاکه. اگرم می‌خوای مطالعه‌ات مفید باشه، نیاز به مرور زیاد داری. به مشاورت بگو و مشکلتو‌ باهاش درمیون بذار🌱

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

طبق چیزایی که از تاپیک‌هات متوجه شدم، حس میکنم مشکل زیادی داری توی درس خوندن. اگر خواستی بهم پیام بده ایدی‌ام رو بدم باهم صحبت کنیم💕🫂

طبق چیزایی که از تاپیک‌هات متوجه شدم، حس میکنم مشکل زیادی داری توی درس خوندن. اگر خواستی بهم پیام بد ...

میتونم ازتون یه سوال بپرسم راهنماییم کنید؟

به دلایلی فقط تونستم سه تا از امتحانای خردادو بدم(سلامت،دینی،فارسی)بقیه درسها رو ندادم باید شهریور بدم بنظرتون برای شهریور چیکار کنم که نمره خوبی بگیرم