2777
2789
عنوان

رنگ تاتو

118 بازدید | 5 پست

دوستان تتوکار کسی ازرنگ تاتو مارک میکرو استفاده کرده؟چطوربوده؟ ماندگاری داشت؟ بعدازچندمدت تغییررنگ نداد یااین که رنگش بپره؟ چندقیمت هست؟ ببخشیدخیلی سوال پرسیدم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
خوب
0
0%
متوسط
0
0%
بد
0
0%
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
ببین رنگ تتو یعنی چی؟ من تتو کردم همین رنگ مو معمولی ک میذارم تتوم رنگ می گیره منظورتو نمیدونم درس ...

منظورم مارک رنگه. خانم های تتوکارمیدونن منظورم چیه

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین رنگ تتو یعنی چی؟ من تتو کردم همین رنگ مو معمولی ک میذارم تتوم رنگ می گیره منظورتو نمیدونم درس ...

مارک رنگی که برای کار تتو استفاده میشه

اهان معذرت😘

قربونت