2777
2789
عنوان

رنگ تاتو

122 بازدید | 5 پست

دوستان تتوکار کسی ازرنگ تاتو مارک میکرو استفاده کرده؟چطوربوده؟ ماندگاری داشت؟ بعدازچندمدت تغییررنگ نداد یااین که رنگش بپره؟ چندقیمت هست؟ ببخشیدخیلی سوال پرسیدم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
خوب
0
0%
متوسط
0
0%
بد
0
0%
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
ببین رنگ تتو یعنی چی؟ من تتو کردم همین رنگ مو معمولی ک میذارم تتوم رنگ می گیره منظورتو نمیدونم درس ...

منظورم مارک رنگه. خانم های تتوکارمیدونن منظورم چیه

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین رنگ تتو یعنی چی؟ من تتو کردم همین رنگ مو معمولی ک میذارم تتوم رنگ می گیره منظورتو نمیدونم درس ...

مارک رنگی که برای کار تتو استفاده میشه

اهان معذرت😘

قربونت