2777
2789

وای دقیقا انگار داری زندگی منو تعریف میکنی

با فرق اینکه من تک فرزند بودم

منم عمه هام خیلییی اذیت کردن

هم منو هم مامانمو

بابا و مامانم هنوزم لجبازی میکنن

ولی باز بهتر از اون زندگی ای هست که باهم داشتن و صبح که از خواب بیدار میشدم لج و لجبازی و تنفر و دعوا و حرص بود تا شب

اسی نگران نباش مام راهنمایی یه همکلاسی داشتیم بچه طلاق بود یکیم داشتیم پدرش فوت کرده بود اصلا کسی کا ...

اره بابا منم این روزا رو گذروندم

من که اصن جایی نمیگفتم تو زندگیم چه خبره

اگرم به دوستام میگفتم هیچ ری اکشن خاصی نداشتن و عادی بود براشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جون مادر شما زنداداشم من با داداشم خیلی اختلاف داشت زندگی داداشم و بچه ها شده بود جهنم همش یه جا می‌نشست تکون نمیخورد این اواخر ادرار میکرد رو فرش بچه ها رو کتک می‌زد سفره از صبح تا شب میموند تو آشپزخونه در و دیوار رو با چکش خراب میکرد .هیچ بیماری هم نداشت فقط خ..‌.‌..ت میکرد بچه هاش فهمیده بودن وقتی فوت شد آبجیش همون شب خاکسپاری به خواهر زاده هاش گفت خیلی خوشحالم براتون دیگه راحت شدید عزیزای خاله زندگیتون رو تو آرامش ادامه بدید منظور اینکه بعضی والدین سم هستن و جدایی ازشون نعمت

من دو تا خواهر دارم یکی ۲۰ یکی ۱۵ ۶ سال پیش مامانم با سه تا بچه جدا شد خواهر کوچیکم که ده سالش بود ا ...

یه سوال میشه بپرسم؟

مراسمات ازدواجتون رو چطوری گرفتین؟

خانواده مادری و پدریتون باهم؟

مادر پدرتون هردو امدن؟

یه سوال میشه بپرسم؟مراسمات ازدواجتون رو چطوری گرفتین؟خانواده مادری و پدریتون باهم؟مادر پدرتون هردو ا ...

بله عزیزم حتما 

خیر خانواده پدری رو دعوت نکردم پدرمم فقط توی عقدم دعوت کردم 

میترسیدم مراسمو به هم بزنه 

مطمئن بودم یه کاری میکنه 

من دو تا خواهر دارم یکی ۲۰ یکی ۱۵ ۶ سال پیش مامانم با سه تا بچه جدا شد خواهر کوچیکم که ده سالش بود ا ...

امیدارم بهترینا براتون اتفاق بیفته احسنت ب این مادر قوی ک معلومه چقد سختی کشید با 3 بچه ولی هواتونو داشت

بله عزیزم حتما خیر خانواده پدری رو دعوت نکردم پدرمم فقط توی عقدم دعوت کردم میترسیدم مراسمو به هم بزن ...

منم همیشه فکر میکنم اگر روزی ازدواج کنم و مراسمی بخوام بگیرم

یا باید خانواده مادر و پدرمو جدا دعوت کنم

یا اگر با هم دعوت کنم جنگ جهانی به پا میشه، چون مامانم و عمه هام سایه همو با تیر میزنن و همچنین بابام و دایی هام😂

خانواده همسرتون یا خود همسرتون پیش نیومده که بخوان از این ماجرا علیهتون استفاده کنن؟

من خیلی بهش فکر نمیکنم اما بالاخره ته ذهنم این هست که با این اوضاع روزی ازدواج کنم چی پیش میاد