2777
2789
عنوان

شما به این مرد چی میگین انصافا

51 بازدید | 1 پست

این مرد یکی از نزدیکان منه  میخاستم ببینم شما نظرتون راجب اخلاقیاتش چیه. مردی که از همه توقع داره مثلا میره هرجاااا چون ماشین نداره ب فک و فامیل میگه منو برسونید خونه. مثلا یه همسایه اومد ازش یه وسیله قرض خاس برای رب درست کردن بعد رف ب همسایه گفت بد نمیشد یکم رب ب ما میدادی یا مثلا از فک و فامیل انتظار داری پول قرض بدن حتی از برادرشوهردخترشم کمک خاست. بهش یبار به یکی گفت وقتی نیاز داشتم اصن کمکم نکردید مثلا تو برف میگف فلانی بیاد با ماشینش بیاد مارو برسونه فلان جا مثلا برای اینکه پول خرج نکنه ب یکی ۲ بار گف فلان خوردنی تو شهرما نیس اومدنی شهرما برا منم بخر بعد پولشو نداد مثلامیخاد دارو یا هرچی بر خودش بخره چون ماشین نداره دلشم نمیاد ب اسنپ پول بده زنگ میزنه بچه خاهری بچه برادری کسی براش بره بخره مثلا میخاد نذری پخش کنه زنگ میزنه ینفر که ماشین داره اون بیاد کمکش یا مثلا میخاد نذری غذا پخش کنه به یکی از فامیلا میگه من موادشو میارم تو توی خونت بپز کلا خیلی توقع کمک از مردم داره خیلی راحته با مردم اصن خجالت نمیکشه بگه مردم که مسعول کارای من نیسن مثلا بمن میگف بچتو ببر بده جاریت یکم نگهداره کلا باهمه راحته  و خیلییییی کارای دیگه که الان یادم نیس. 

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن