2777
2789
عنوان

یک ما شد که با شوهرم قهریم

213 بازدید | 18 پست

بنظرتون چقدر میتونه به قهر ادامه بده. خودمم البته قهرم ی کلمه حرف نمیزنم و میرم ی اتاق دیگه 

سلام سالهاست با تندی و فحاشیش ساختم صبوری کردم سالها قبل کتکم میزد. قبل محرم خواستیم بریم عروسی یکی از اقوام شازده گعت اماده بشین دختر طفلیم لباس عروس تنش زد و موهاش بافت زدمو بخودش رسید پسرمم اماده شد .

خداشاهده خودمم یه ضدافتاب رنگی زدم یه خط چشم مات و باریک و یه رژ خیلی کمرنگ خیلی کمرنگ. مانتومم تا زانو بود . سازده اومد و خواست اماده شه پیرهنش تاره خریده بود تنش زد دید گشاده اعصابش خورد شد. همش جلوش بودما نگفت چرا ارایش ملایم کردی. رفتم دو تا پنس به موهام زدم یهو گفت چه وصعسه مگه عروسی خواهرته ارایش کردی و ب خودت میرسی گفتم عروسیه هیچی نگفت. کفش پاشنخ بلندمم پوشیدم و روسری خیلی بلندی دارم سرم زدم و با حجاب کامل رفنم پامو از در گذاشتم بیرون گفت چه وضعیه برو چادر سرت کن گفتم عروسیه تازه شبه و جدا هستن منم حجاب دارم گفت برو سرت کن منم ناراحت شدم گفت فقط بخاطر بچه ها ک اماده شدن میرم سرم میکتم و نشیتم ماشین وسط کوچه شروع کرد فحش و داد و هوار هنیشه همینه سر هرچیزی ک باب میلش نباسه جلو بچه ها داد میزنه . منم دیدم داد میرنه گفتم نمبرم عروسی منو برگردون بیشتر فحش داد گفت هرجا من میگم تووباید بری تو راه کلی حانوادمو فحش داد و خودمو گفت تو ی زن لات بی ابرویی منم گفتم نمیرم عروسی پام از تو ماشین نمبزارم بیرون اونم گحکم زد تو دهنم لبم خون اومد  و گفت هنین الان میندازمت خونه بابات گفتم زود منو ببر گفت پیادت میکنم خودت بری گفتم باشه خواستم ور ماشین باز کنم راستش ترسیدم اخه سرعتش زیاد بود گفت در و باز کن چرا باز نمیکنی و بعد محکم با مشت دوتا زد تو سرم  منم زدمش رو دست و پهلوش چرا منو میرنی اونم محکم ی مشت زد تو چشمم برق از چشام پرید و گریه کرومو داد زدم بهم گفت تو زن بی ابرویی هستی ارایش میکنی ابروی منو ببری چاور نمیپوشی بدنتو به مردا نشون بدی  اخرم برگشت تا ده روز چشامم ورم داشت و کبود بود و سرم هنوزم درد میکنه از همون شب که دو هفته هست قهریم قهر مطلق نه من حرف میرنم نه اون توی دو اتاق جدا هم میخوابیم من برا بچه هام غذا درست میکنم اون برای خودش.

کلی دعا خوندم و ذکر گمشه بیاد اشتی و عذرخواهی ولی انگار ن انگار

هنیشه سالها هنبن بوده هربار قهر کرد من رفتم منت کشی این شد نتیجه.سالها سر هرچیزی پا رو دلم گذاشتم و صبوری کردم و سکوت کردم که قطعا اشتباه کردم

بگین چه کنم به قهرم ادامه بدم حتی اگه یکسال طول بکشع؟؟

این روزها اگه میوه میخوایم ب پسرم میگم بهش بگه بخره. کارت میزاره ب پسرم میگه برو خودت بخر من نمیخرم.

یا جایی میخوایم بریم ماشین میزاره  خونه میکه نمیرسونم مادرتو خودش با ماشین بره.

دو روز قبلم رفته بود جعبه شیرینی خریده بود داد پسرم من که هیچی نخوردم محلشم ندادم تا الان. اونقدر نفهم و غد هست ک نمیفهمه اشتباه کرده و نمیاد معذرت خواهی نمیکنه. این تا کی میخواد همیجور قهر باشه.

الان شد تقریبا یک ماه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی نرفتید؟؟؟بیچاره بچه ها

شرایط برای اینکه باید آشتی کنه مهیا کن‌

ببین وقتی هست با بچه هات خیلی بازی کن بگو بخند فوتبال بازی کن نشون بده شادی

ب خودت برس میاد آشتی 

ذکر یا ودود بگو۱۰۰۱

وای با تمام حسم درک کردم اون لحظه رو وای که چقدر سخته ای کاش بچه نداشتی می‌رفتی جدا می‌شدی ولی خوب بچها این وسط خیلی اذیت میشن بنظرم تا میتونی باهاش حرف نزن اصلا ابدا بزار ده سالم که گذشت اون بیاد منت کشی 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

سلام عیزیم از اونجایی که تو همیشه آشتی کردی عادت کرده وحتی اگه الان پشیمون باشه بازم سمتت نمیاد ولی اشتباه از اونه تو هرگز نرو پیشش ولی اگر فک کردی پشیمون هست ولی نمیدونه چه جوری سمتت بیاد یه خورده خود پا پیش بزار ولی جوری نباشه که اون بفهمه داری به سمتش میری

سلام عیزیم از اونجایی که تو همیشه آشتی کردی عادت کرده وحتی اگه الان پشیمون باشه بازم سمتت نمیاد ولی ...

نه نمیرم سمتش. اگه برم باید برم نازکشی و این کار اصلا نمیکنم خسته شدم