۲۲ سالمه و دانشجو معلمم گاهی اوقات میبینی خیلی خاستگار زنگ میزنه و یهو سه ماهی هست که قطع شده و علتشو نمیدونم اینطرف اونطرف میشنوم که معرفیم میکنن اما تماسی گرفته نمیشه اینوم بگم که ایرادی ندارم و از هر لحاظ متوسط یا متوسط روبه بالام دارم دوستم به تازگی ازدواج کرده و من خیلی براش خوشحالم اما نا امید ازینکه ازدواج کنم واقعا خسته شدم ۲ سالی هست که دوست دارم ولی جور نمیشه آدم خیلی سخت پسندی هم نیستم
چرا خانمی مثل شما که موقعیت خانوادش خوبه ،زیباس و مهم تر از همه تو رشته به این خوبی تحصیل میکنه و از موقعیت اجتماعی خوبی برخورداره باید تو این سن کم دنبال شوهر کردن باشه؟
عزیزم یه سوال دارم واقعاچرا خانمی مثل شما که موقعیت خانوادش خوبه ،زیباس و مهم تر از همه تو رشته به ا ...
میفهمم شما چه فکری درمورد من میکنید من در حالت طبیعی هیچ وقت فکر نمیکردم که توی این سن بخوام ازدواج کنم اما وقتی میبینم که دوستام یکی پس از دیگری ازدواج میکنه و خوشبخت هم هستن طبیعتا منم برای ازدواج آماده میشم
عزیزم یه سوال دارم واقعاچرا خانمی مثل شما که موقعیت خانوادش خوبه ،زیباس و مهم تر از همه تو رشته به ا ...
هنوز خیلییی زمان داری. بیشتر رو خودت کار کن ، مهارت های جدید و زبان جدید یاد بگیر ، تفریح کن ، با آدم های جدید و سطح بالا ارتباط بگیر. اون موقع آدم های سطح بالاتری هم سر راهت قرار میگیرن.
هنوز خیلییی زمان داری. بیشتر رو خودت کار کن ، مهارت های جدید و زبان جدید یاد بگیر ، تفریح کن ، با آد ...
شما نمیدونی که من توی همه چیزی مهارت دارم شاید فکر کنی دارم مبالغه میکنم ولی اطرافیانم همیشه این حرفو تایید میکنن و خیلیم آدم برون گرا و بیرونیی هستم 😅😅