2777
2789
عنوان

وای چیکا کنم من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضرب دیدن با شکستگی فرق میکنه؟؟ میترسم برم عکس بگیرم بگن شکسته با بزارن تو گچ یا آتل 😔😔

بله عزیزم ضرب دیدن دردش کمتره اما ورم میکنه اگر شکسته بود خدایی نکرده نمیتونستی راه بری که 

چون زیاد راه رفتی احتمالا اینجوری شدهمیتونی با پماد پیروکسیکام ماساژ بدییا زیر اب ولرو ماساژ اروم بد ...

آخه میگن ماساژ نده که؟؟ داغ بود پام که اوت موقع دردش نفهمیدم حتما. باند رو میبندم زیرش چیزی نزنم؟ مثلا تخم مرغی چیزی

بله عزیزم ضرب دیدن دردش کمتره اما ورم میکنه اگر شکسته بود خدایی نکرده نمیتونستی راه بری که

اصلا زیاد ورم هم نکرده فقط لمس کردنی یکم متوجه میشی که باد کرده کبودم نشده. استخون اصلی مچ رو فشار میدم اصلا استخونش درد نمیکنه ولی دقیقا کنارش اونجا که نرمه درد میکنه

آخه میگن ماساژ نده که؟؟ داغ بود پام که اوت موقع دردش نفهمیدم حتما. باند رو میبندم زیرش چیزی نزنم؟ مث ...

نمیدونم مال شما چطوره

ولی من ضرب دیدگی و کشیدگی تاندون رو با پیروکسیکام ماساژ دادم دردش تقریبا نصف شد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس