2777
2789
عنوان

وای چیکا کنم من😭

150 بازدید | 20 پست

بچه ها دیشب تو پارک راه میرفتم یکی همش دنبالم بود، یکم تند راه رفتم، مچ پام گیر کرد افتادم زمین چندبار بعدش خواستم پاشم دیدم تعادل ندارم یکم نشستم چند دیقه بعد پاشدم و کلی پیاده راه رفتم تازه مسیرم گم کرده بودم 😐 ساعت ۹ ۱۰ رسیدم خونه بعد خوابیدم ساعت ۴ بیدار شدم دیدم مچ پام کمی درد میکنه راه رفتنی و سعی کردم وزنمو بیشتر بندازم روش و راه برم تا آشپزخونه واسه اینکه خوب بشه.. خوابیدم الان ۸ صبحه کمی بیشتر گرفته شده پام و راه رفتنی درد میکنه.. خیلیی کم ورم کرده اصن معلوم نیست. توروخدا شکسته؟؟ من آرنج دست راستم پارسال شکست و رفت عمل و ۷ ۸ تا پلاتین گذاشتن پودر شده بود استخونم.

موقعی که دستم شکست همون لحظه خیلییی فجیع درد میکرد گریه میکردم داد میکشیدم اصلا نمیتونسم دستمو تکون بدم‌. الان پامو میتونم. تا وقتی تکون ندم اصن درد نمیکنه که مثلا مسکن اینا بخوام بخورم... چیکار کنم؟؟؟ خوب میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی اون موقع که دستت شکسته بود دردش مثل چی بود؟ 

یا چه حد بود ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

چون زیاد راه رفتی احتمالا اینجوری شده

میتونی با پماد پیروکسیکام ماساژ بدی

یا زیر اب ولرو ماساژ اروم بدی و چند روز زیاد کار ندی و استراحت کنی ان شالله خوب میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
پاتو اصلا تکون نده اگر باند داری ببند پاتو و چند روز بی حرکت بزار باشهپماد پیروکسیکام دردشو بهتر میک ...

باند دستامو دارم هنوز، محکم ببندم؟ ماساژ ندم تو آب گرم ؟

میشه بگی اون موقع که دستت شکسته بود دردش مثل چی بود؟ یا چه حد بود ؟

عزیزم در حد قطع نخاع بود دردش، یجوری گریه میکردم انگار چیزی از من قطع شده. عذاب کشیدم، مثل سنگ سفت شده بود که با این یکی دستم نگهش داشته بودم که آویزون نباشه تا مسیر بیمارستان