2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 56 پست
خب چی شد؟

نمیدونم که آخه من آمپول ۲۸ صبح روز ۲۹ بهمن زدم ۲۹ رو هم حساب کنم ۱۴ روز میشه نمیدونم اثر آمپولا مونده یا نه

عشق من :دخترم و همسرم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم که آخه من آمپول ۲۸ صبح روز ۲۹ بهمن زدم ۲۹ رو هم حساب کنم ۱۴ روز میشه نمیدونم اثر آمپولا موند ...

انشالله مثبته دوروز دیگه دوباره تست کن. اگه مثبت بود انشالله برو آز

انشالله مثبته دوروز دیگه دوباره تست کن. اگه مثبت بود انشالله برو آز

رفتم دکتر گفت بارداری اثر آمپول ۵_۶روزه هست .نوشت برم آزمایش یکم پیش دوباره بی بی چک زدم مثبت شد 

نمیدونم که آخه من آمپول ۲۸ صبح روز ۲۹ بهمن زدم ۲۹ رو هم حساب کنم ۱۴ روز میشه نمیدونم اثر آمپولا موند ...

نه ايشالله مثبت مباركه

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
اره زوده  من يبار زدم تا ١٦روز بعدم مثبت ميكرد بيبي چكو

آخه امروز رفتم دکتر گفت بارداری اثرش تا ۵_۶ روزه نوشت آزمایش.سر شب زدم باز مثبت شد .توکل به خدا فردا برم آزمایش ببینم استرس دارم 

آخه امروز رفتم دکتر گفت بارداری اثرش تا ۵_۶ روزه نوشت آزمایش.سر شب زدم باز مثبت شد .توکل به خدا فردا ...

اگه ١٤روز شده كه مطمعن باش حتما بارداري

آخه امروز رفتم دکتر گفت بارداری اثرش تا ۵_۶ روزه نوشت آزمایش.سر شب زدم باز مثبت شد .توکل به خدا فردا ...

تنبلي داشتي؟

يعني بدون دارو تخمكت اندازش چقدر بود

تنبلي داشتي؟ يعني بدون دارو تخمكت اندازش چقدر بود

قبل اقدام رفتم آزمایش سونو گفتن مشکلی نداری ۴/۵سال پیشگیری داشتم .ماه قبلم رفتم عکس رنگی اونم مشکلی نداشتم این ماه دارو مصرف کردم

قبل اقدام رفتم آزمایش سونو گفتن مشکلی نداری ۴/۵سال پیشگیری داشتم .ماه قبلم رفتم عکس رنگی اونم مشکلی ...

بسلامتي

منم مشكل ندارم ولي ميترسم دارو بخورم 

چيشد امروز زدي؟پرنگتر شد؟

بسلامتي منم مشكل ندارم ولي ميترسم دارو بخورم  چيشد امروز زدي؟پرنگتر شد؟

عزیزم بیا این یکی تاپیکو عکس امروزو گذاشتم نوشتمم پاک گیج شدم و بلاتکلیف از دست بی بی چکا   .هم اونجا توضیح میدم هم اینجا دیگه اینجا ننویسم https://www.ninisite.com/discussion/topic/1657052/بی-بی-چک-منو-ببنید-خانماییکه-آمپول-زدن?postId=54996698