2777
2789
عنوان

بی بی چک

963 بازدید | 56 پست

امروز ۱۲ روز رو گذشت که   آمپول هاش سی جی زدم  و ۲۶ ام سیکلمه   .بنظرتون کی بی بی چک بزنم نشون میده ؟شما کی زدین ؟اگه صبح بزنم جوابش کاذب میشه ؟آمپولو تاریخ  ۲۹ بهمن صبح زدم .و از ۵ پریودیم  کلومفین میخوردم .همش روز شماری میکنم . خییییلی منتظرم صبر ندارم .هیچ علائمی ندارم .فقط امروز صبح خیلی خسته بودم .چند روزه گاهی زیر شکمم چند لحظه مثل حالت پریودی میگیره 

عشق من :دخترم و همسرم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که باردار باشید و خبر خوش بدید

گلم کاملا به خودتون بستگی داره مثلا من بیبی هام مثبت میشد ولی آز خونم منفی روز ۲۶ مثبت شد ولی شمام بزن الان ببین چی میشه جتی اگر هاله کمرنگم انداخت باردارید

دقیق دقیق ۱۶روز بعد از پری کاذب نیس دیگه ..صبر کن زوده حالا

۱۶ روز بعد پریودی . یعنی  تاخیر تو پریودی ؟یا ۱۶ روز بعد آمپول 

ایشالا که باردار باشید و خبر خوش بدید گلم کاملا به خودتون بستگی داره مثلا من بیبی هام مثبت میشد ولی ...

روز ۲۶ پریودی دیگه مثبت شد آز هم مثبت بود باردار شدین .آمپول زده بودین شما ؟

مرسی از همتون . ۵ ساله عروسی کردم هی میپرسن بچه نداری بچه نداری .تو همین ۸ ماه صبرم تموم شد . 

مشکل چی بود؟من pco هستم تو ماه 5 اقدامم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
ایشالا که باردار باشید و خبر خوش بدید گلم کاملا به خودتون بستگی داره مثلا من بیبی هام مثبت میشد ولی ...

سلام عزیزم من 11روز از موعدم گذشته و. وقتی 5روز از موعدم گذشته بود از دادم منفی بود آیا امکان داره حامله باشم و از اشتباه کرده باشه؟؟؟

مشکل چی بود؟من pco هستم تو ماه 5 اقدامم

خودم همسرم آزمایشاتو دادیم عکس رنگی رفتم هیچ مشکلی نداشتیم .ماه پیش رفتم دکتر کلومفین داد گلوکوفاژ ... روز ۱۳ سیکل رفتم سونو واژینال کرد دو تا آمپول داد دوباره سونو گفت تخمک آزاد شد برو اقدام