مگه نمیگن خدا مهربونه؟ هزاران نذر و ختم و دعا برداشتم واسه مشکلات خودم اما ۸ ساله اصلا انگار نه شهدا نه ائمه نه خدا صدامو نمیشنون، واسه یه مشکل نبوده همش که بگید به صلاحت نبوده واسه انواع مشکلات ریز و درشتی بوده و راحت حتی ، یعنی اگه دعا کنم واسه خودم برم دم آبسرد کن آب بخورم همون روز آبسردکن خراب میشه و آب نداره استثناعا ، اینو گفتم متوجه بشید در چه حد هست بدبیاریم و نشنیدن دعاهام ، یا بارها مادر شوهرم به ما ظلم بزرگ کرده یا خواهر شوهرم ظلمایی که یک موردش مثلا دیروز بود و من پنیک شدم بعد یهو بدنم قفل کرد و نمیتونستم ساعت ها حرکت کنم و ...ناشکری نمیکنم ولی واسه همه خدایی کرد الا واسه من ، گذشته خیلی سخت بحدی که فکرش مغز ادمو داغون میکنه ، حال هم سخت ، این وسط هروقت امام حسین و عباس رو صدا میزدم جواب میدادن اما ۸/۹ ساله دیگه نگاهی به من نمیندازن
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
تحولی نمیشه خاهر انگار باید تا اخر تو گوه دست و پا بزنیم از تمه ادما بدم میاد از خدام بدم میاد
نگید تروخدا
🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم...
کاملا حرفم درسته چون شما منفی میبینی. هر وقت باناامیدی دعا کنی انتظار استجابت نداشته باش... نماز اول وقت، هرروز زیارت عاشورا بخون، وقتی دعا مستجابه ک استمرار داشته باشه، ی سر زندگی پیامبرا رو بخون...
از زیارت عاشورا که نگم هروقت خوندم با کلی امید و چله ، آخرش یه اتفاق بدتر افتاد ، تجربه نکردی احتمال ...
والا من هر وقت شروع کردم یا نیت کردم استارت بزنم ب زیارت عاشورا در جا هم حالم هم کارام روبراه شده... فرق منو تو جذب مثبت و منفی هاست... تو میخونی ک اتفاق بدی میفته من میخونم ک مثبت ها بیان سمتم... اخریش هم ماه قبل میخواستیم نوبت دکتر بگیزیم برا بچه دار شدن... ی هفته بعدش حامله بودم... دکتر هم نرفتم... دیدت رو درست کن