2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا مهربونه

242 بازدید | 32 پست

مگه نمیگن خدا مهربونه؟ هزاران نذر و ختم و دعا برداشتم واسه مشکلات خودم اما ۸ ساله اصلا انگار نه شهدا نه ائمه نه خدا صدامو نمیشنون، واسه یه مشکل نبوده همش که بگید به صلاحت نبوده واسه انواع مشکلات ریز و درشتی بوده و راحت حتی ، یعنی اگه دعا کنم واسه خودم برم دم آبسرد کن آب بخورم همون روز آبسردکن خراب میشه و آب نداره استثناعا ، اینو گفتم متوجه بشید در چه حد هست بدبیاریم و نشنیدن دعاهام ، یا بارها مادر شوهرم به ما ظلم بزرگ کرده یا خواهر شوهرم ظلمایی که یک موردش مثلا دیروز بود و من پنیک شدم بعد یهو بدنم قفل کرد و نمی‌تونستم ساعت ها حرکت کنم و ...ناشکری نمیکنم ولی واسه همه خدایی کرد الا واسه من ، گذشته خیلی سخت بحدی که فکرش مغز ادمو داغون می‌کنه ، حال هم سخت ، این وسط هروقت امام حسین و عباس رو صدا میزدم جواب میدادن اما ۸/۹ ساله دیگه نگاهی به من نمیندازن 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده آدم به این نتیجه برسه که حتی خداهم دوسش نداره

اره دقیقا به همین رسیدم دیروز 

خب بنظر اینا خودش ی جور امتحانه...  بعد هم شما با حس ناامیدی دعا میکنی...  دلیل دیگه هم میتونه این باشه ک سنگینی داری هرروز ناس و فلق بخون،  جوری باید دعا کنی ک فکر کنی حاجتت پشت در حاضره ن با حس بدبختی...  

خب بنظر اینا خودش ی جور امتحانه... بعد هم شما با حس ناامیدی دعا میکنی... دلیل دیگه هم میتونه این ب ...

نه اتفاقا جوری میخوندم دعا میکردم که انگار همون روز قراره حاجت بگیرم ، انواع چهارقل و حرز و هرچیزی هم خوندم تا الان ، همه میگن سنگینی داره که نمیشه 

خدا مهربونه ولی گاهی مشکلاتموبا عقلی که خداوند مهربون بهمون داده قابل حل شدنه نیاز به معجزه نیست.

خب با عقل هم حل نمیشد که دست به دعا شدم