2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا مهربونه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 32 پست
خب بنظر اینا خودش ی جور امتحانه... بعد هم شما با حس ناامیدی دعا میکنی... دلیل دیگه هم میتونه این ب ...

آخه چندسال امتحان ؟ 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

خدا انگار واقعا واسه ظالم ها فقط همه چیز جور می‌کنه خدایا مگه این همه ظلم تاوان نداره پس چرا همش بهش ...

بخدا دیروز نزدیک بود بمیرم پنیک شدم بطرز وحشتناک ، آدم ظالم تا ۱۰۰ سال عمر می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحولی نمیشه خاهر انگار باید تا اخر تو گوه دست و پا بزنیم از تمه ادما بدم میاد از خدام بدم میاد

نگید تروخدا 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

زنداداش من ۶ سال تو زندگی نباتی بچه های کوچیکش چقد زحه زدن مادرشون خواستن واقعا خدا ندید

همین دیگه 

آخه چندسال امتحان ؟

کاملا حرفم درسته چون شما منفی میبینی. هر وقت باناامیدی دعا کنی انتظار استجابت نداشته باش...  نماز اول وقت،  هرروز زیارت عاشورا بخون،  وقتی دعا مستجابه ک استمرار داشته باشه،  ی سر زندگی پیامبرا رو بخون... 

بخدا دیروز نزدیک بود بمیرم پنیک شدم بطرز وحشتناک ، آدم ظالم تا ۱۰۰ سال عمر می‌کنه

دقیقا 

مادرشوهرم و دختراش و پسرش به دروغ دست رو قرآن گذاشتن دقیقا از همون موقع بمب خوشبختی اومد تو زندگیشون پس کو کاراما تاوان و ......

نه اتفاقا جوری میخوندم دعا میکردم که انگار همون روز قراره حاجت بگیرم ، انواع چهارقل و حرز و هرچیزی ه ...

پس 4 قل و سوره جن رو حداقل روزی ی بار بخون،  یاسین رو روی گلاب بخون اسپری کن ب همه گوشه کنار خونه ت،  استرس و افکار منفی رو دور کن ببین معجزه میشه

کاملا حرفم درسته چون شما منفی میبینی. هر وقت باناامیدی دعا کنی انتظار استجابت نداشته باش... نماز او ...

از زیارت عاشورا که نگم هروقت خوندم با کلی امید و چله ، آخرش یه اتفاق بدتر افتاد ، تجربه نکردی احتمالا ، دیگه رسما ناامید شدیم از همچی 

کاش خدا گاهی بیاد کنار آدم حرف بزنه بگه اصلا به این دلیل دعات قبول نمیکنم بخدا آروم میشیم

دقیقا 

اون بالا ایستاده فقط سکوت کرده 

از زیارت عاشورا که نگم هروقت خوندم با کلی امید و چله ، آخرش یه اتفاق بدتر افتاد ، تجربه نکردی احتمال ...

والا من هر وقت شروع کردم یا نیت کردم استارت بزنم ب زیارت عاشورا در جا هم حالم هم کارام روبراه شده...  فرق منو تو جذب مثبت و منفی هاست...  تو میخونی ک اتفاق بدی میفته من میخونم ک مثبت ها بیان سمتم...  اخریش هم ماه قبل میخواستیم نوبت دکتر بگیزیم برا بچه دار شدن...  ی هفته بعدش حامله بودم...  دکتر هم نرفتم...  دیدت رو درست کن