2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده توروخدا بیاید

143 بازدید | 7 پست

سوزش خیلییییی شدید گرفتم یهو 

از خواب بیدار شدم 

حس ادرار داشتم رفتم دسشویی نیومد 

الان بشدت میسوزم ادرار ندارم 

این عفونته ادراری میتونه باشه یا واژن؟

چیکار کنم بهتر شم

مصرف اب زیاد خوبه؟

اینک نمیتونم ادرار کنم بشدت داره اذیتم میکنهه💔💔💔

الان برو یه عالم آب بخور مثانه ات پر بشه ادرار کنی خوب میشی اگه با وجود خوردن مایعات زیاد هنوزم سوزش ادرار داشتی عفونت اداریه باید بری دکتر قرص بهت میده یه قرصی هست در جا سوزش ادرارو قطع میکنه فنازوپریدین فکر کنم اسمشه رنگش نارنجی حالت قهوه ای هست 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ببین هندوانه واسه عفونت ادرار عالیه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان برو یه عالم آب بخور مثانه ات پر بشه ادرار کنی خوب میشی اگه با وجود خوردن مایعات زیاد هنوزم سوزش ...

عفونت واژن چجوریه میدونید؟؟؟

اون با چی درست میشه 

حس میکنم از درون میسوزم 

خیلی وحشتناکه 

عفونت واژن چجوریه میدونید؟؟؟اون با چی درست میشه حس میکنم از درون میسوزم خیلی وحشتناکه

عفونت واژن هم سوزش احساس میشه بنظرم واسه معاینه برو دکتر زنان ،عفونت معمولا با ترشحات زیاد همراهه ،ترشحات پنیری سغید یا زرد و لجز و بوی بد کلا اگه لباس زیرت بوی بد میگیره یعنی عفونت داری