2777
2789

هی زن عموهاش و عروسهاش به ما میچسبن هر جا میریم اونا هم با ما میرن شوهرم هم خوشحال 

اصلا حریم خصوصی نداریم فک کن با بچه تو بغل مجبور میشم بشینم عقب با کلی ادم اونم تو گرمای ۵۰ درجه که کولر  پراید قدیمی جواب نمیده

اون بار ماشین شوهرمو بردن رفتن شهر دیگه اگزپز ماسنو ترکوندن که  تعمیرش افتاد گردنمون و صندلی عقب داغون گردن با سیگار اینا سوزوندن شوهرم هیچی نگف

تو این مدت  هزار بار دعوا کردیم فایده نداشت حتا چن بار منو زد  ولی به تفاهم نرسیدیم  دلسردم کرد به  رابطه جنسی دیگه حتا میلی ندارم دلزده شدم از ازدواج از پس شوهر فامیل پرست

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان شوهرت داره سیس میاد جلو اونا چند سال دیگه میفهمه چی سرش اومده

منو نابود کرد اعصابی برام نموند خوشی ندارم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه لگن چه ارزشی داره سرش داری با اون مردک جنگ میکنی بزار بره باهاش با فامیل نکبتش بچره

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
عزیزم یه لگن چه ارزشی داره سرش داری با اون مردک جنگ میکنی بزار بره باهاش با فامیل نکبتش بچره

اعصابی نمونده برام  بودم و نبودم براش مهم  نیس فقط کافیه اونا باشن

وقتی حرفاتو نمیفهمه سخته 

فامیلش شانس دارن و نهایت استفاده رو میکنن

یه بار کبریت از دست مامانم افتاد داخل ماشین برادرم 

افتاد روی صندلی و روکش صندلی اندازه یه فندق جمع شد

برادرم یه داد و هوار راه انداخت جلوی همه و زن و بچه ش

که رسوا شدیم

رفتیم یه ست کامل روکش ماشین خریدیم براش

یعنی خودشون ماشین ندارنشوهرت نباید ماشین رو به نور چشم ش هم بده

شوهرم حتا حاضره منو بخاطر اونا طلاق بده

وقتی حرفاتو نمیفهمه سخته فامیلش شانس دارن و نهایت استفاده رو میکننیه بار کبریت از دست مامانم افتاد د ...

شوهرم  یه کلمه هم نگف به پسر عموهاش در مورد ماشین

چرا وقتی میان بهشون چشم غره نمیاین یا وقتی میشینن نهایت توانی که داری باز بشین 😑

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
چرا وقتی میان بهشون چشم غره نمیاین یا وقتی میشینن نهایت توانی که داری باز بشین 😑

فایده ندارن  بی حیا و پرو هستن

نمی تونی بگی اگه کسی هست من نمیام؟

متاسفاته هرچقدم تو خودتو اذیت کنی حرص بخوری چون شوهرت طرف اوناس فایده نداره 

شل کن ولش کن ماشین خودشه بدرک بزا برینن توش 

چند بار زندگی میکتی ک بخاطر ابوطیاره یکی دیگه بشینی حرص بخوری 

زندگیم واس خودت زهر نکن