2777
2789
عنوان

شپش گرفتم😔

423 بازدید | 32 پست

خانما شپش گرفتم هر سه چهار سال ی بار میگیرم نمیدونم چرا😔موهام تا کمرم بود زدم قبل عید تا گردن این چند روز خیلی سرم میخارید الان بابام نگاه کرد شپشا ریختن زمین😔دیگه دلم نمیاد بزنمشون توروخدا بگین چیکار کنم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریختن زمین،😱😱😱 مگ چخبر بوده بریزه بگو بشینه دونه ب دونه از تو موهاات جدا کنه و میگن شامپو شپش هست هینجام خووندم با اب داغ بشوری سشوار داغ بگیری اتو نو بکشی اینا می‌ره 

هییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

ریختن زمین،😱😱😱 مگ چخبر بوده بریزه بگو بشینه دونه ب دونه از تو موهاات جدا کنه و میگن شامپو شپش هست ...

هفت هشتا اومد بیرون بقیش تخمش بود بابامم بد شونه میکنه گریم گرفت از شدت درد🤦

هفت هشتا اومد بیرون بقیش تخمش بود بابامم بد شونه میکنه گریم گرفت از شدت درد🤦

الهی الهی... وای چ وحشتناک... حتما یکدونه اولش از ی جایی اومده دیگ... همون اب داغ موهاتو زیر دوش بگیر خیییلی داغ در حدی ک نتونی تحمل کنی بعدم بیا سشوار داغ بگیر و شونه بکش همینجا خووندم ک نتیجه گرفتن 

هییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

الهی الهی... وای چ وحشتناک... حتما یکدونه اولش از ی جایی اومده دیگ... همون اب داغ موهاتو زیر دوش بگی ...

اره از دخترعمم گرفتم

اینجوری که گفتی ترسیدم برم زیر اب🤦