2821
2789
عنوان

شپش گرفتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 32 پست
اره از دخترعمم گرفتماینجوری که گفتی ترسیدم برم زیر اب🤦

خب خودت نرو یعنی بدنتو نبر زیر آب فقط سرت و موهات و ببر دیگ چاره نیس حالا خییلی هم جوش نباشه ولی داغ باشه 

من زلیخا و تو یوسفمی❤️

خب خودت نرو یعنی بدنتو نبر زیر آب فقط سرت و موهات و ببر دیگ چاره نیس حالا خییلی هم جوش نباشه ولی داغ ...

باشه دیگه دارو میزنم بعد با اب داغ میشورم هرچی شد خبر میدم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب خودت نرو یعنی بدنتو نبر زیر آب فقط سرت و موهات و ببر دیگ چاره نیس حالا خییلی هم جوش نباشه ولی داغ ...

خداروشکر رفتن همشون دارو زدم میدونین با چی باید تشک و پتو و وسایلامو ضدعفونی کنم

اونا رو هم میگن با آب جوش از کجا فهمیدی همشون رفتن ؟؟ زیاد بودن؟؟

بجوشونم چیزی نمیمونه؟ سرم خیلی میخارید ی شامپو زدم دیگه نخارید تو حموم شونه کردم موهام خشک شد بازم شونه کردم چیزی نیست دیگه خارش سرمم قطع شده ولی تا شامپوعه تموم شه ازش استفاده میکنم یوقت تخماش میمونه تو سرم

من ماه پیش خودوم وبچه هام هممون شپش گرفتیم .همه راه ها رو رفتیم سرکه وسس ماینوز وهرچیز که تو نت بود همه اش بیفایده است

برو عطاری قطره معجزه بخر یه شبه تموم میشه تا دوهفته هم تکرار کن که خیالت راحت باشه

نیازی هم به شستن لباس وروسری وروبالشتی وپتو نیست واقعا  این قطره عالیه

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃