ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه پیش دبستانی رفته و آوا ها رو یاد گرفته اونا رو هم باهاش مرور کن
من یه دوست دارم معلم کلاس اوله بهم گفت توی تابستون باهاش اینو تمرین کنم مثلا سه تا کلمه بگم و بعد اون با همون ترتیب تکرار کنه . بعد چهار تا بعد ۵ تا و ۶ تا
اشتباه محضه عزیزم . من دوتا بچه خودم دارم توی دوست و اشنا هم تا دلت بخواد دیدم . اینا فقط برای پز دادن والدین . روش ها کاملا عوض شده چه فارسی چه ریاضی حالا دوحالت داره اگر روش تدریس جدید رو بلد باشن و یاد بدن این بچه یا یاد میگیره یا نمیگیره اگر یاد گرفت که عملا مدرسه براش تکراری و کسل کننده میشه سر کلاس حوصله نداره بشینه یا رنگ کنه یا تکرار و تمرین کنه اگر هم یاد نگرفت که اموزشش معیوب شده پیش زمینه ذهنش خراب شده حالا ایا درست بشه یا نشه .
شما همون چیزایی که پیش کار میکنن رو خوب کار کن باهاش تابستون رنگ کردن اشکال وصل کردن مفاهیم ساده درست گرفتن مداد خمیر بازی سرچ کن بازی های دست ورزی اونا رو باهاش بازی کن همونا کافیه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚