2777
2789
عنوان

پنیک یا چی😱🤔

54 بازدید | 4 پست

بعضی وقتا که همه چی عادیه تو جمعیت زیاد که باشم یهو تنم شروع می‌کنه به لرزیدن طوری که فقط خودم متوجه میشم احساس میکنم تو شکمم شدیداً به لرزه افتاده و احساس عجیبی،دندونام رو محکم بهم فشار میدم و نمیتونم فکم رو باز کنم به سختی باز میکنم و یه احساس هیجان عجیییییب و حالت تهوع و حال بدددد!(زیاد اینطوری نمیشم خیلی کم پیش میاد)تو این یکسال سه بار اینجوری شدم اصلا نمیتونم دلیلش رو تشخیص بدم این دیگه چه حالتیه چرا اینجوری میشم

هوا خودش کمی سرد بود ولی من احساس میکردم دارم یخ میزنم هرچقدر آب می‌خوردم که آروم بشم اصلا فایده نداشت میرفتم یه گوشه مینشینم تنها تنفس عمیق می‌کشیدم اما فایده نداشت ضربان قلبم رفته بود بالا شدیدا

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

پنیک اینجوری نیستبرو دکتر

واقعا

پس خداروشکر حداقل 

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند خونت میفته برو دکتر یا فشارت ممکمه عصبی باشه یا از کم، خونی

فشار که مشکلی ندارد

ولی شاید همون قندک بیوفته