2777
2789
عنوان

درآمد خونگی بیاین ضرر نمیکنین

173 بازدید | 6 پست

بچه ها بعضیاتون که قبلاً تاپیک های منو دیدین گفته بودم که من ادمینم و حدودا ماهی۲۰,۲۵تومن حقوقم میشه ولی متاسفانه این حقوق هنوز هم جوابگو نیست و خرج خونه میشه چون شوهرم حدود یک ماهه که اخراج شده از کارش و بیکاره مجبوریم با حقوق من سر کنیم میخواستم بدونم شما تجربه ای راجب کار در منزل یا ادمینی تایپ یا کلا هرچی اگه دارین ممنون میشم معرفی کنید شاید به درد من و بقیه بخوره کار ادمینی خودم هم اگه خواستین بگین معرفی کنم بهتون شاید بتونم کمکی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت دقیقا چی کار میکنی،،در روزی باشی ما که لنگ ۱ میل هستیم

دقیقا شاید باورت نشه ولی من خودمم الان یک ماهه لنگ پول شدم اصلا این حقوق جوابگو نیست الان بنر کاری که خودم دارم میکنم رو می‌فرستم اگه مایل بودی به پشتیبانشون پیام بده و شرایط دقیق تر رو بپرس

آکادمی شمس لند تعداد محدودی ادمین استخدام میکند

با حقوق عالی و پرداخت روزانه

حق انتخاب دارید در ادمین شدن

برای مثال:ادمین پاسخگویی،تعامل،تولید محتوا و...

استخدامتون‌ رایگانه و پشتیبانی هم دارید که هر سوالی بخواهید ازش بپرسید

آموزش صفر تا صد ادمینی رو بهتون آموزش میدهیم

سنتون اصلا مهم نیست نیاز به سابقه هم ندارید

اگه بخواهید میتونید پس از آموزش در جا های دیگه استخدام بشید و یا اگه بخوایید میتونید با خود آکادمی همکاری کنید.

آیدی تلگرام: Ay_with_a_da@

آیدی ایتا: @Pv_Aydo

این بنرشون هستش

اگه هم سوالی داشتی بپرس سعی میکنم ممکت کنم ولی خب بنظرم از همون پشتیبان بپرسی دقیق تر توضیح میده چون من زیاد سر در نمیارم من فقط کارم پاسخگویی دایرکت اینستاگرامشون هست راجب خود آکادمی زیاد اطلاعات ندارم