2777
2789

دیشب خواب دیدم با مادرشوهرم و خواهر شوهرم تو سوریه بودیم تو صحن من و مادرشوهرم نماز خوندیم(خواهرشوهرم اعتقادی ب سفر زیارتی و...نداره) وندین سرباز سوری مراقبمون بودن ک داعش مشکلی برامون ایجاد نکنه ولی صدای تیراندازی و انفجار زیاد میومد نمازمو ک خوندم نگاه کردم ب سنگ ها صحن ب مادرشوهرم گفتم نگا اینا مال ایرانن ی زمانی ایرانیا اینجا رفت و امد داشتن با ی حالت افسوس و نگرانی گفتم و بعد مارو بردن یجا گفتن امن تره تا اوضاع اروم بشه.

خواهرمم دیشب خواب دیده دوتا تابوت شهید اوردن خونمون یکیش بردن جلو بابام و بابام بغلشو کنار زده داشته نگاه میکرده و بقیه میگفتن که سوخته ان

راستی سمت ما جنگ هم نشد بگم از استرس اونه کلا تو ارامش بودیم عادی

قبلا هم از این خوابا دیدم با زن ناشناس بودم ک عقد کردم با مادرشوهرم رفتم کربلا اولین بار و فهمیدم اون زن ناشناس همون مادرشوهرم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید جنگ بشه 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

وایی چی ترسناک😬😂

از خواب پا شدم دلم نمیخاست بیدار باشم خیلی حس خوبی داشت 

سربازا سوری رو میدیدم میفهمیدم بامن هم وطن نیستن بامن فرق دارن ولی اعتماد داشتم ک کاریم ندارن و خیلی مراقبمونن

نمیدونم واقعاولی من جنگ بشع کمک بخوان میرم نمیخام توخونه باشم بمیرم

منم

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش