ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گلم شوهره من اخلاقش عالیه خدا رو شکر کارشم خوبه ولی هنوز بعد چندین سال زندگی و بچه خونه نتونستیم بخریم همش میاد تو ذهنم که ای کاش خونه هم جزو معیارهام بود الان میگی دلم میخواد کنارش باشم ولی وقتی بهم رسیدید نیتزهای زندگی بهت فشار میاره هر روز مستاجری تازه کسی که کار نداره یعنی نمیتونه خونه اجاره کنه یخچالت رو پر کنه سال به سال برات لباس بخره اون موقع تازه میفهمی اشتباه کردی اگه واقعا عشقتون دو طرفس بگو بره سر یه کار ثابت خودش رو ثابت کنه پشت پا به ایندت نزن
گلم شوهره من اخلاقش عالیه خدا رو شکر کارشم خوبه ولی هنوز بعد چندین سال زندگی و بچه خونه نتونستیم بخر ...
همه اینارو میدونم میدونم ممکنه پشیمون شم
ولی نمیخوام از دستش بدم وابستشم و دوسش دارم حتی به سرم زد قرص بخورم همه چی تموم بشه واقعا نمیتونم بدون اون خیلی هوامو داشت وقتای ک ناراحت بودم تنهام نزاشت مگه من چی میخوام جز ادمی ک همه جوره پشتم باشه