2777
2789
عنوان

امام رضا رو به جان جوادش قسم بدید

103 بازدید | 14 پست

دعا کنید شغلم جور بشه، خیلی به کار محتاجم ولی کار خوب و با بیمه نیست برام

تورو خدا از ته دلتون از خدا بخواید کارم رو جور کنه و خیلی زود مشغول یه شغل خوب بشم

برات ده تا سوره حمد میخونم 

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک دنیا ممنون ازت واقعا از صمیم قلب محتاج دعاتم دوست عزیز

سلامت باشی الهی ب حق امام رضا ی کار مناسب پیدا کنی

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

ممنون ازتالهی هم حقوقت بدن هم یه کار عالی پیدا کنیچرا اخراج شدی؟

بعد یه چله این کارو پیدا کردم

بعد ده سال بیکاری

یه کار کارمندی

تازه داشتم لذت میبردم از زندگی که یهو نمیدونم چی شد دوتا همکار لات وحشی دوبهم زنم به مدیریت گفتن یا جای ماس یا جای این

مدیریتم منو بیرون کرد چون اونا خیلی زرنگن

خیلی بهم زور میگفتن

همیشه میگفتم‌چشم

یبار دیگه جوابشونو دادم اونم در حدی که فقط از خودم داشتم دفاع میکردم مودبانه

بلند شدن به مدیرت گفتن یاجای ماس یاجای این

خیلی حالم بده

بخاطر دوتا لات وحشی منو انداختن بیرون

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

بعد یه چله این کارو پیدا کردمبعد ده سال بیکارییه کار کارمندیتازه داشتم لذت میبردم از زندگی که یهو نم ...

آخی ناراحت شدم تو بیشتر محیط های کاری از این جور آدما پیدا میشه ولی توکلت به خدا باشه الهی یه کار عالی با همکاران عالی پیدا کنی و مشغول به کار بشی 

آخی ناراحت شدم تو بیشتر محیط های کاری از این جور آدما پیدا میشه ولی توکلت به خدا باشه الهی یه کار عا ...

ایشالله عزیزم همچنین برا شما⚘⚘⚘

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷