2777
2789

۱۸ سالمه فروردین یه بیماری سختی گرفتم فکر کنم کرونا بود تا یک ماه درگیر بودم خیلی لاغر و ضعیفم شده بودم همه منو می‌دیدم میگفتن چقدر لاغر شدی بعد از اینکه خوب شدم تیرماه موهام وحشتناک تا الان داره می‌ریزه همینطوری دست میزنم دسته ای می‌ریزه خیلی کم شده موهام من موهام خیلی پرپشت بود اصلا یدونه هم نمی‌ریخت الان دارم دیونه میشم ترخدا بگید چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فردا نوبت دکتر گرفتم 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو گیاهی سبغ بگیر از عطاری عالیه

من استفاده کردم تاثیری نداشت برام

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

غذاهاتو به وعده گوشت و سبزیجات و برنج و آب کامل بخور

یه قرص زینک هم یه بسته ۶۰ تایی بگیر بخور هرروز

اووم حتمن بیس تومن میخک بگیر با آب بجوشون اونو بزن به کف سرت هرروز تا ۳۰ رور 

ببین چی میشه

کجا این کارو انجام بدیم میشه در موردش توضیح بدی

بله عزیزم دکتر های زیبایی و کلینیک های زیبایی با آمپول های مخصوص مواد مغذی رو مستقیم وارد زیر پوست میکنند من از ریزش شیردهی بیچاره شده بودم الان ریزشم نصف شده

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
این چطوریه ؟ برای منم شدید میریزه

والا منم مثل شما بودم عجیب قریب می ریخت اصلا جرات نمی کردم شونه بزنم با احتیاط رفتار می کردم یه روز شانسی این شامپو رو گرفتم زدم خیلی برام خوب بود 

غذاهاتو به وعده گوشت و سبزیجات و برنج و آب کامل بخوریه قرص زینک هم یه بسته ۶۰ تایی بگیر بخور هرروزاو ...

ممنون عزیزم

یعنی ممکنه از کرونا باشه؟ 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

والا منم مثل شما بودم عجیب قریب می ریخت اصلا جرات نمی کردم شونه بزنم با احتیاط رفتار می کردم یه روز ...

منم میگیرم ممنون که معرفی کردی

کاربری برای دو نفره من و خواهرم