2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه از اونجا مطمین باشی خوب نیست عالیه من دختر یکی از اقواممون آلمان دانشجو روانشناسی می‌ره کافه ظرف میشوره کار مترجمی می‌کنه و گفت خیلی راحت اونجا بهشون کار میدن و این چیزا رو اصلا برای یک دانشجو بد نمیبینن

اگه هدفت فقط این باشه بری یه جایی که خوش باشی و تمام اره مهاجرت خیلیم خوبه

ولی اگه هدفت این باشه به وطن خودت خدمت کنی، جایی باشی که ریشه داری، مهاجرت رو دوست نخواهی داشت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مگه مهاجرت برای خوشی هست باید مثل خر کار کنی

میرن جایی که به خیال خودشون از مردم ایران و دولت و.. دور بشن

بله باید خیلی کار کنی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اگه هدف از مهاجرت فقط اقتصادی باشه اکثر افراد پشیمون میشن. چون به اون رفاه می رسن اما با فرهنگ و فضای جامعه جدید کنار نمیان و یکی نمیشن.

هدف باید هم اقتصادی و هم اجتماعی فرهنگی باشه. باید از ته دل بخوای بری تو فرهنگ کشور مقصد زندگی کنی.

مثلا به لحاظ اماری خانم ها بیشتر بعد از مهاجرت احساس رضایت دارن تا اقایون. چون انگیزه خیلی از اقایون فقط اقتصادی هست اما خانم ها دنبال تغییرات اجتماعی هم هستند

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ظرف شستن خیلی شغل مهمیه که حالا سخت بخوان بهش بدن؟

منظورم این بود که بد نمی‌دونن ما اینجا دخترخاله مامانم می‌رفت شیرینی فروشی کار میکرد اینقدر میگفتن وای بیچاره وای فلان انگار خجالت داشت منظورم این بود که خجالت نداره براشون همه دانشجو های کلاسشون از این کارا میکنن

من دیدم نخبه هامون میرن اونجا اینجا هم بمونن خیلی بشون پول میدن ولی اونجا رو انتخاب میکنن بعضی هاشون ... مثلا همین شهدای هسته ای اگه واسه آمریکا آلمان... اینا کار میکردن میرفتن بهشون خونه همه چی میدادن ولی چون واسه ایران  وطن خودشون کار کردن ترورشون کردن بحث شرافت