2777
2789
ترو خدا جواب منم بده من با دوست صمیمیم که اسمش اواس ارتباطم قطع شده میخوام بدونم دوباره دوستیمون درس ...

دورست میشه ولی زمان میگذره خیلی

و اینکه عین قبل نمیشید

🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورست میشه ولی زمان میگذره خیلیو اینکه عین قبل نمیشید

مرسیییی

بعد اینکه چطوری درست میشه اون میاد سمتم؟ 

بعد منظورت از زمان خیلی چقدره 

و اینکه اصن خب هنوز دوست داره با من در ارتباط باشه؟ 

لطفا جواب بده

نه با کسی نیستمیخواد اذیتت کنه بیشتر قدرشو بدونی و بهش توجه کنیدیگه جواب بقیه رو نمیتونم بدم پوزش

میشه به منم بگی که سجادحسش بهم چیه؟ کی پیشنهاد میده؟ هنوز با دوست دخترش هست یا کات کردن؟ 

میشه منم بگی خواهشا حالم خوب نیس میریم تو رابطه ؟؟پیام میده ؟؟کی

ممکنه ولی احتمالش کمه به تودت بستگی داره

ممکنه دیر پیام بده یا صبوری کن یا فراموشش کن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
میشه منم بگی خواهشا حالم خوب نیس میریم تو رابطه ؟؟پیام میده ؟؟کی

ممکنه ولی احتمالش کمه به تودت بستگی داره

ممکنه دیر پیام بده یا صبوری کن یا فراموشش کن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ممکنه ولی احتمالش کمه به تودت بستگی دارهممکنه دیر پیام بده یا صبوری کن یا فراموشش کن

کنکور هوشبری مامایی یا معلمی زبان قبول میشم؟؟؟

تا قبل شهریور ازدواج دارم؟

پسر خالم حسی داره بهم ازدواج میکنیم؟

کاربری دست ۳ نفره

ترو خدا جواب منم بده من با دوست صمیمیم که اسمش اواس ارتباطم قطع شده میخوام بدونم دوباره دوستیمون درس ...

اره درست میشه ولی یکم زمان بره

باید پیشقدم شی دوباره

ممکنه ولی احتمالش کمه به تودت بستگی دارهممکنه دیر پیام بده یا صبوری کن یا فراموشش کن

کنکور هوشبری مامایی یا معلمی زبان قبول میشم؟؟؟

تا قبل شهریور ازدواج دارم؟..

پسر خالم حسی داره بهم ازدواج میکنیم

کاربری دست ۳ نفره