2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه با کسی نیست

میخواد اذیتت کنه بیشتر قدرشو بدونی و بهش توجه کنی

دیگه جواب بقیه رو نمیتونم بدم پوزش

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
نه با کسی نیستمیخواد اذیتت کنه بیشتر قدرشو بدونی و بهش توجه کنیدیگه جواب بقیه رو نمیتونم بدم پوزش

گلم

کی پیام میده ؟ کی آشتی میکنه؟ 

ماه تولدم ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
میخواد تو اونجوری فکر کنی با کسی نیس

جواب منم میشه لطفا بدیییی

من با دوست صمیمیم که اسمش اوا هست چند وقتیه ارتباطم قطع شده 

بنظرت دوباره ارتباطمون درست میشه؟ 

اصن هنوزم تو فکرم هست؟ 

نه با کسی نیستمیخواد اذیتت کنه بیشتر قدرشو بدونی و بهش توجه کنیدیگه جواب بقیه رو نمیتونم بدم پوزش

لطفا برای منم بگو

عزیز ارتباط من و m در آینده بهتر میشه و میتونه حسشو بهم بگه؟

هنوز بهم فکر میکنه؟🥲💓