2777
2789
عنوان

چله آیت الله حق شناس کمک

82 بازدید | 14 پست

دوستان من خیلی تعریفشو شنیدم کسی نتیجه گرفته؟ 

و اینکه من قراره برم بدنسازی گناهه؟ چون اهنگ میذارن و منم خب لباس هام زیاد پوشیده نیس تو باشگاه و فوتسالم میخوام برم باز. 

برا ازدواج با شخص خاص جواب میده؟؟ 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حاجت میده

نیت کنید اگه به صلاحتونه حاجت روا بشید

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
ششما انجام دادی؟ حاجتت محال بود؟

بله من چندین بار انجام دادم 

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
وااواااااییی خیلی خوشحال شدم اهنگ گوش میدادی؟ من یکم افسردگی دارم اهنگ گوش ندم ناراحتم

نمازاتو سر وقت بخون .مخصوصا نماز صبح قضا نشه

غیبت نکن

اواخر چله که اگه خدا بخواد و به صلاح باشه و بخواد حاجت بده خوابای خوبی میبینی

نمازاتو سر وقت بخون .مخصوصا نماز صبح قضا نشهغیبت نکناواخر چله که اگه خدا بخواد و به صلاح باشه و بخوا ...

م درحالت عادی نماز مو سر وقت میخونم و غیبت نمیکنم شاید خیلی کم جوری ک یادم نمیاد و تنها چیزی ک اذیتم میکنه اینه ک اهنگ گوش میدم اهنگای بزن بهادری و جنگی و خشن🥲

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

[QUOTE=388168787]م درحالت عادی نماز مو سر وقت میخونم و غیبت نمیکنم شاید خیلی کم جوری ک یادم نمیاد و تنها چیزی ک اذیتم ...[/😂😂

نمیدونم واقعا تو این چهل روز کمتر گوش بده 

من چون زیاد اهنگ گوش نمیدم زیاد اطلاعی ندارم

به جاش کتابای صوتی گوش کن