2777
2789
عنوان

پزشکی و پووووووووول

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کشیک هم همون یک سال و نیم اخرهشاید کار دیگه میکردمثلا جزوه نوشتننمیدونم

نه می رفت بیمارستان 

از سال چهارم میرن،یک سال استیودنت دو سال اکسترن یک سالم اینترن،درسته دیگه فکر کنم😅

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

نه می رفت بیمارستان از سال چهارم میرن،یک سال استیودنت دو سال اکسترن یک سالم اینترن،درسته دیگه فکر کن ...

نه عزیزم

از سال ۳.۵ میرن بیمارستان که ۲ سالش استاجر یا همون اکسترن هستن. ۱.۵ اینترن

اینترنا حقوق دارن

استیودنت همون ۳.۵ سال اول قبل ورود به بیمارستانه

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

نه عزیزماز سال ۳.۵ میرن بیمارستان که ۲ سالش استاجر یا همون اکسترن هستن. ۱.۵ اینترناینترنا حقوق دارنا ...

اهاا نه مطمئنم سال چهارم بود، فکر کنم چون جای دوستاش می رفت خود دوست هاش بهش میدادن😂والا دیگه چطور اینکارا میکردن و اینا هم نمیدونم 😂😅

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

پس چه بی عرضه ای که با پزشکی نتونستی به جایی برسی

قبل از اینکه دهنتو باز کنی یکم اطلاعات عمومیتو ببر بالا و دنباله پریدن به اینو و اون نباش.اگه هم اطلاعی نداری رد شو و برو نیاز نیست که ناآگاهیتو ثابت کنی.

پزشکی هفت ساله که از این هفت سال دو ساله آخرش درامد داری در حده6تا8تومن.

استارتر تازه ساله سومشه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
پزشکی باشی و کار نداشته باشی هه جالبه😳😅

چی میزنی خدایی؟

خب نمیدونی بپرس نه اینکه سعی کنی با تیکه و متلک شعورتو ثابت کنی

دانشجوعه این استارتر بنده خدا.ساله سومشه.دانشجو های پزشکی ۷سال باید بخونن تا مدرک دکترای عمومیشونو بگیرن از این۷سال فقط دو سال آخرش که کارورزی دارن درامد دارن در حد شیش تومن تا هشت تومن

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒