2777
2789
عنوان

پزشکی و پووووووووول

545 بازدید | 57 پست

من 24 سالمه و 21 سالگی پزشکی قبول شدم و هیییییییچ درامدی ندارم و خرجمو خونوادم میدن

چه حرفه ای رو میتونم یاد بگیرم و کنار درسم کار کنم؟

نگید مشاور کنکور که بیزارم از اون فضا...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چه بی عرضه ای که با پزشکی نتونستی به جایی برسی

😂😂من نمیدونم اعصاب ندارید چرا میاید سایت

بنده خدا تازه سال دومشه به کجا برسه به این زودی 

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

از حسودی نمیری یه وقت بدبخت عقده ای

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
چه طرز صحبتهپزشکی ۷ سالهاین الان سال سومشهچیکار کنه دقیقا؟ دوست دارم بدونم چی جواب میدی

بیخیال عزیزم من از خودیا حرف میشنوم چه برسه به یه غریبه

کلی زدن تو سرم که چرا پزشکی قبول نشدی...تا قبول شدم بهم گفتن پزشکی قبلا خوب بود الان به درد نمیخوره و کار نیست

حالتون خوبه؟

اینا تو دوره علوم پایه و انترنی ک حقوق خاصی ندارن رزیدنتم شن ماهی ۸تومن(الانو نمیدونم)میگیرن باید عمومی رو بگیرن برن تخصص تا حقوق خوبی بگیرن😐علت بی اخترامی رو نمیفهمم واقعا