2777
2789

ماشالله این همه تاپیک جاری دیدید 

یکی جاریش جادوگره 

یکی جاریش تف کرده تو صورتش 

یکی جاریش با شوهرش بهش خیانت کرده 

یکی‌جاریش پرتش کرده تو آتیش 

هنوزم رفتارای جاریاتون براتون مهمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدونه جاری دارم اونم واقعا رابطه خیلی خوبی داریم تو این مدت خیلی رفیق شدیم باهم
مشکلاتمون. با هم حل میکنیم شوخی خنده
 یعنی اصلا اینایی میگن جاریم باهام بده رو درک نمیکنم
ما نامزدیم البته

19 سالمه اونا یکی شون بالای سی اون دوتاهم بیست‌وپنج بیست و هفت

ببین شاید بخاطر تفاوت سنی باشه یه دلیلش
یکیم اینکه رفتار مادرشوهر پدرشوهرت با تو اگر بهتر از اونا باشه ممکنه از سر حسادت اینکارو کنن
یا اینکه خب مجلسی که برای شما گرفتن بهتر از مجلس اونا باشه و ...
به هر حال بنظرم از حسادته حالا یا حسادت اینجوری که گفتم یام اینکه خب تو ازشون سرتر و خوشگلتر باشی و بخوان با قیافه گرفتن مثلا بهت برسن و این داستانا
رابطه اون 3 تا با هم خوبه؟

من یدونه جاری دارم اونم واقعا رابطه خیلی خوبی داریم تو این مدت خیلی رفیق شدیم باهم مشکلاتمون. با هم ...

خیلی صمیمی و نزدیک نشو و حرفاتو درد دل هاتو نگو ؛ یا گلایه و غیبت خانواده همسر و نکن ؛ ممکنه تو یادت بره ولی اونا خوب یادشون میمونه 

این که با هم خوبین و احترام و محبت دارین خوبه ؛ولی حواست جمع باشه

خیلی صمیمی و نزدیک نشو و حرفاتو درد دل هاتو نگو ؛ یا گلایه و غیبت خانواده همسر و نکن ؛ ممکنه تو یادت ...

همسرم همین یه برادرو داره و مادرشم به شدت جوون و پایه هستن یعنی مثل سه تا رفیق هستیم باهم
انگار مادر و خواهر خودمن اینجوری برات بگم