2777
2789
عنوان

سیب زمینی چقدر طول می‌کشه بپزه

145 بازدید | 11 پست

سرما خوردگی شدید شدید گرفتم ، خودم و داداشم مریضیم ،کسی خونه نیست دیگه ، دارو خوردم چشمام خواب خواب هست ☹️😐 با همین حالت بلند شدم تخم مرغ گذاشتم داره آب پز میشه ، سوپ هم دیروز خوردیم ، سیب زمینی فقط چند تا ریز رو جدا کردم تازه گذاشتم آب پز بشه چون خوابم میاد کلی دارو سرما خوردگی خواب آور خوردم ،چقدر طول می‌کشه سیب زمینی بپزه آب پز بشه؟ پیشنهاد بدید غذایی که زود آماده بشه مناسب سرما خوردگی باشه الا سوپ ،واسه امشب هم همین برنامه هست آخه 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

سیب زمینی بستگی داره ب اندازش ولی بین ۴۰ مین تا ی ساعت و ۱۰ دقیقه اینا

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب زمینی حدود ۲۰ دقیقه توی آب جوش می‌پزه. اگر ریز باشه زودتر می‌پزه. برای سرماخوردگی، چای زنجبیل با عسل خیلی خوبه، یا می‌تونی یه لیوان آب گرم با نمک بخوری. اینا سریع آماده می‌شن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

به اندازش بستگی داره، بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

آبگوشت بدون دنبه، همین الان بزار زیرشو کم کن بزار آروم آروم تا شب بپزه، اگر زودپز داری که تو دو ساعت آماده میشه ،کله گنجیشکی که با گوشت چرخ کرده درست میشه ،کباب تابه ای اینا همه بدون سرخ کردن و آب پز خیلی خوبه جون میاد تو پدنت