2777
2789
عنوان

بهم میگه توالت هم میری گوشیو ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 57 پست
با داداشت از راه نرم وارد شو برو باهاش صمیمی شو یجوری رفتار کن انگار خیلی بهش اعتماد داری برو دلش رو ...

داداشم هیچی حالیش نمیشه مذهبیه مغزش پوسیده به خیال هودش داره بهم لطف میکنه ک نمیزاره برم بیرون داش میکف تا جایی ک میتونی قرار شد بیرون نری‌ تو خونه بمونی

;) Love yourself 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به داداشت چه ربطی دارهنذار برات شاخ بشه هااا

شاخه واسه همه شاخه پدر و مادزمم ازش میترسن همه رو کتک میزنه اون یکی داداشم ۲۰ ساله قهرن از بچگی فهر بودن با هم

;) Love yourself 
ب داداشش ربط نداره ب پارتنرش که پسر مردمه ربط داره!

به هردوشون ربطی نداره داداشم هرکاری خاسته کرده الان بهم میکه بیرون نرو ینی چی بهم میگه تا جایی ک میتونی خونه بمون ینی چی

;) Love yourself 
ب داداشش ربط نداره ب پارتنرش که پسر مردمه ربط داره!

الان اون شخص تو پیامش کفت به پارتنرت ربط داره؟! ک داری اینو میگی؟ مشخصه طرفدار اینجور ادمایی هستی مثل داداشم

;) Love yourself 
میرم بیرون پسرارو ی نیم نگا نمیکنم به هیچکی محل نمیزارم کسیو نمیزارم حتی پیشنهاد بده تو دانشکاه یا ...

باهات چجوریه؟؟  

چجوری با اون پسر رل زدی.... همینجوری هم میتونی با یکی دیگه آشنا بشی.....(وقتی از دستش از کاراش خسته بشی) 

منم فکر میکردم بعضی دخترا غیرقابل نفوذ هستن.... ولی بعد فهمیدم نه اشتباه میکردم. اگر جلوی آدمی قرار بگیرن که خوششون بیاد سریع میرن تو فکرش.... اتفاقا رل زدن با این دخترا آسون تره چون اونا دنبال بهترین و صادق ترین هستن و فقط کافیه همین ویژگی بهشون نشون بدی و تمام..... کار تمام...... 

عزیزم

این خودش ی دلیل بزرگ برا کاته

تازه کسی ک خونه پدرتی اینجوری واست شاخ شده

شوهرت بشه ک نمیزارع از خونه بری بیرون!!!

اصن نباید ب ۴ سال میرسید

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
باهات چجوریه؟؟ چجوری با اون پسر رل زدی.... همینجوری هم میتونی با یکی دیگه آشنا بشی.....(وقتی از دست ...

هعی نگو ک دلم خونه

این اولین نفریه ک ب خودم اجازه دادم باهاش برم تو رابطه

من ادم رابطه نبودم دلم نمیخاست با کسی باشم بیاد چرت و پرت بگه

باهام ی جوریه جوری ک اون رفتارارو تو اینستا یاد نگرفته باشی و همه حایی نباشه ی سری جیزای کوجیک منو حذب خودش کرد ک شاید کسی دقت نکنه مثل من

;) Love yourself 
عزیزماین خودش ی دلیل بزرگ برا کاتهتازه کسی ک خونه پدرتی اینجوری واست شاخ شدهشوهرت بشه ک نمیزارع از خ ...

بخاطز خودش ب اینجا رسیده میکف نمیزارم رابطمون تموم شه

;) Love yourself