2777
2789
عنوان

بهم میگه توالت هم میری گوشیو ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 57 پست

با داداشت از راه نرم وارد شو برو باهاش صمیمی شو یجوری رفتار کن انگار خیلی بهش اعتماد داری برو دلش رو بدست بیار هی کمتر و کمتر بشه این کاراش

اون دوست پسرتم نمیدونم والا توهم بهش بگو هروقت هم من زنگ زدم باید جواب بدیس

همسر یه تتوارتیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه دنبال ازدواجه شدیدانمیدونم چیکار کنم روزام بدون اون سخت میگذره دعوا میکنیم خاب ندارم

چرا باهاش منطقی صحبت نمیکنی که داری اذیت میشی میخوای چاله دربیای بیوفته تو چاه اینجا داشت گیر میده ازدواج کنی شوهرت ،به نظرم صحبت کن و حلش کنم شده برین پیش روانشناس اگه برای خودت مهمی

پارتنرت بهت اعتماد نداره خوب چرا ؟

ی داستانی پیش اومد دیگ بهم اعتماد نداره منم گفتم میسازم دوباره اعتمادتو اما بازم حالیش نمیشه از این ادماست ک فقط منطق خودش ی جیزی بهشم بگی ازش کوه میسازه میاد پشت دخترا حرف میزنه به همه میکه خراب بخاطر همین بهش دروغ میگفتم تا چند وقت پیش چون ادمیه ک راستشو بگی میزنه تو سرت اونو و یا درباره کسی یا خونوادت بگی بد بینه و میکه خرابن همه و راجب همه فکر بد میکنه ادمیه ک باید دروغ بگی بهش شخصیتش اینجوزیه سر همه موضوع ها داستان درست میکنه عصبیه روانیه توهمیه

;) Love yourself 
چرا باهاش منطقی صحبت نمیکنی که داری اذیت میشی میخوای چاله دربیای بیوفته تو چاه اینجا داشت گیر میده ا ...

حالیش نمیشه به هیچی ی درصدم احتمال نمیده خود شیفته اس

;) Love yourself 
نقطه ضعفت چیه ؟ کات کن بابا یه روزی پشیمون میشی ببین کی بهت گفتم . من خانم نیستم ولی میدونم اینقدر ز ...

اینکه سرد باهام حرف بزنه بدم میاد شدیدا بلده از اینا سو استفاده کنه 

;) Love yourself 
بگو بیا خاستگاری تا تویه دستشویی هم همراهم بیای

مشکل اینجاست هرچی بگی باز یچی میگه اگه بگم بیا ک میاد من نمیخام فعلا اصلا حتی فکر کنم باز بگم میزنه ب سرش خونه میخره بعدش میاد اونموقع میدونم باز تو دستشویی هم بیاد بعدش یچی دیگ میگه ولی از این ادماییه ک دوس نداره زنش خونه نشین باشه دوس داره زنش شیک ترین لباسارو بپوشه بهترین وسیله هارو داشته باشه میگف مشکلاتم حل بشه میام خاشتگاریت زندگیمو ب پات میریزم بهترین وسیله هارو واست میگیزم تاپ ترین همینظور ک قیافت تاپه وسیله هاتم از همه بهتر باشه

;) Love yourself 

با این پارتنراتون چشم بازار کور کردین واقعا زمان ما یه تو بهمون میگفتن سه ماه قهر بودیم اگر عقد هم بودیم جلو بابامون میگفتن دنبال شناسناممون واسه طلاق میگشت بابامون

دید زیبا به زندگی:)

مقصر خودتی. کات کن. میترسی پارتنر گیرت نیاد؟؟ خیالت راحت زیاده.... البته نیاز نیست من بگم. تو خودت آ ...

میرم بیرون پسرارو ی نیم نگا نمیکنم به هیچکی محل نمیزارم کسیو نمیزارم  حتی پیشنهاد بده تو دانشکاه یا جیزی بگه

حس میکنم ادممه چون ی جوریه باهام

;) Love yourself 
با این پارتنراتون چشم بازار کور کردین واقعا زمان ما یه تو بهمون میگفتن سه ماه قهر بودیم اگر عقد هم ب ...

تقصیر منه ک عصبی میشه همش میخام ارومش کنم یا فهر میکنم سریع اشتی میکنم در حالی ک اون دنبال تلافی کردنه

;) Love yourself