2777
2789
عنوان

بهم میگه توالت هم میری گوشیو ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 57 پست
بخاطز خودش ب اینجا رسیده میکف نمیزارم رابطمون تموم شه

خب ایشون رسمن ی ادم سلطه گرن و شماهم با سلطه پذیریت نیازشو برطرف کردی

اگه تو روش وایمیسادی میرفت

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با داداشت که دعوای حسابی بکن تا حساب کار دستش بیاد سرش تو باسن خودش باشهدکمه دوست پسرتم بزن پسره چیپ

میزنتم گوشیمو میگیره هیچ جا نمیزاژه برم حتی دانشکاه 

;) Love yourself 
خب ایشون رسمن ی ادم سلطه گرن و شماهم با سلطه پذیریت نیازشو برطرف کردیاگه تو روش وایمیسادی میرفت

اخمق بودم بخاطزش خیای کوتاه اومدم خیای جاها جلو خودمو گرفتم

;) Love yourself 
اخمق بودم بخاطزش خیای کوتاه اومدم خیای جاها جلو خودمو گرفتم

فدا سرت هرچی ک تا اان شده میتونی تغییرش بدی

ازین ب بعد در مقابل ظلم سکوت نکن

دور از جونت اول کاری خودتو ب ی ادم تو سری خور تبدیل نکن

کتاب بیشتر بخون ارزش خودتو بشناس

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
میزنتم گوشیمو میگیره هیچ جا نمیزاژه برم حتی دانشکاه

چقد ذلیل داداشتی اول کات کن که داداشت مثلا نقطه ضعفی ازت نگیره بعدم دربرابرش جیغ جیغ کن (همون سلیطه بازی خودمون😂😂😂😂) باید زورت بهش برسه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
سختمه اگ نباشه اولین نفریه ک دوسش دارم

خب تهش که چی؟ یه لحظه به آینده‌ت فکر کن

به فرض باهاش ازدواج هم کردی، زندانیت میکنه تو خونه، بخوای یه جارو برقی بکشی گوشی باید دستت باشه که مبادا آقا زنگ بزنه و شما نشنوی و بعدش بخواد جنگ راه بندازه! 

اولش سخته، بعدش عادت میکنی

اولین نفره، آخرین نفر که نیست

داداشت رو نمیدونم چی بگم چون کسی که دست رو پدر مادرش بلند میکنه شخصیش مشخصه

ولی پارتنر که دیگه دست خودته! کارت خیلی اشتباهه

چندسالته؟

دوتاشون مریضن متاسفم براشون لنگه داداشتو چ بسا بدترشو داشتم ک بخاطرش همه زندگیم تباه شد ک فقط خواستم از دستش فرار کنم پارتنرت متاسفانه سواستفاده میکنه اگه قلبا شمارو دوست داشته باشه واقعا موقعیتتو درک میکنه اینقد اذیت نمیکنه ارامشو ازت گرفته هنوز هیچی نشده زندگیتو داغون کرده اصلا فکر میکنی با این اخلاقش زیر یه سقف باهاش خوشبخت شی زندگی ک‌همش مادیات نیست ک گفته ب پات میریزم مهم اخلاقه مهم اون ارامشه اس ک باید کنارش داشته باشی لطفا عاقلانه تصمیم بگیر خودتو بیچاره نکن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

به عنوان یه خواهر بهت میگم با این آدم آینده ای نداری اگر ازدواج کنی یکاری می‌کنه بگی کاش خونه پدر مادرم میموندم و خفت می‌کشیدم خودتو بدبخت نکن رابطه اولته دختر پاکی هستی خودتو عذاب نده ،برای داداشتم که از شرش خلاص بشی فقط ازدواجه ولی ازدواج از سر اجبار نه به ازدواج با آدم درست نه یکی مثل داداشت ازدواج کن برو از خونه خودتو راحت کن وگرنه اینجور که تو میگی این داداشت آخر یه بلایی سرت میاره 

هعی نگو ک دلم خونهاین اولین نفریه ک ب خودم اجازه دادم باهاش برم تو رابطهمن ادم رابطه نبودم دلم نمیخا ...

عادیه..... فکر نکن خاصی.... نه اینجوری نیست.... 

خانما ذاتن دنبال چیز های جدید هستن، مانتوشون بعد 1ماه  قدیمی میشه و دنبال مانتو جدید هستن...... دنبال چیزی میگردن که تکراری نباشه و خاص باشه.... 

خیلی راحته. مثلا دوستت تورو صدا میزنه پریسا...... 

یک پسری پیدا بشه مدام صدات کنه پریزاد، (بعد مدتی خوشت میاد).... بعد مدتی میبینی صمیمی شده و به نظر درستکار و خوب میاد و خیلی مهربونه. مدام میگه پریزادمن.... با ملایمت حرف میزنه و بسیار بهت احترام میزاره........ ( تله).  داری به این فکر میکنی که اه اه از دست این پسره خسته شدم چجوری کات کنم با این مرد 😍 دوست بشم خیلی با فهم و با درک...... 

(اینایی که میگم جدیه.... من دختری دیدم که سرش قسم میخوردم  ولی به همین روشا رفت..... جوری که هنوز باورم نمیشه رفته......)