2777
2789
عنوان

چرابعضی هاشعورندارن

145 بازدید | 21 پست

من مامانم وقتی بچه بودم فوت کرده خواهرهم ندارم بابام ازدواج مجددکرده یعنی ازوقتی که ازدواج کردم سرازدواج بابام هزارتامتلک شنیدم مادرشوهرم یکسره میگه توفامیل مامردی زنش بمیره ازدواج نمیکنه سرزایمانم کل خاندانشون متلک مینداختن که عروس فلانی مامانش بهش میرسه بچه اش رونگهمیداره هرجابریم یه نفرشون هست که بگه من بچه ام رونیوردم گذاشتم پیش مامانم توچرادخترتوآوردی 

دیروزهم خاله شوهرم دعوت کرده بودجاریم وزن داییش وعروس ودخترخاله اش یکسره پزمامانشومیدادن که اون هابچه های ماروبزرگ کردن باحرف جاریم دلم شکست چپ چپ بهم نگاه کردبرگشت گفت بیچاره هردختری که مامان نداره آخی مجبوره خودش همه کارهاشوانجام بده همشون خندیدن انقدرناراحت شدم پاشدم رفتم توحیاط تودلم گفتم ازخدامیخوام سریکیتون بیادبچتون بدون مادربزرگ بشه یه جوری رفتارمیکنن انگارخودم خواستم مامانم زودبره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل نخوندم ولی گوه خوردن شما همیشه بهترین خودتونید حتی بدون مادر شما بهترین مادر واسه بهتون باشید

بخداتنهایی بدون کمک دخترمومثل دسته گل بزرگ کردم الان هم پسرهاموبزرگ میکنم به کسی هم نیازندارم یکسره درگوشم میخونن بچه مارومامانمون بزرگ کرداصلانفهمیدیم کی بزرگ شدیکیش میگه دخترموتاحالاخودم حموم نبردم اون یکی میگه پسرم اصلامنونمیخوادوابسته مامانمویکی دیگه میگه دخترمن ۱۷سالشه هنوزهم یکسره میره میمونه خونه مامانم

بخداتنهایی بدون کمک دخترمومثل دسته گل بزرگ کردم الان هم پسرهاموبزرگ میکنم به کسی هم نیازندارم یکسره ...

منم وقتی برا بچه ی اولم باردار بودم مادرم فوت کرد الان سه تا بچه دارم و جای غریب ازدواج کردم و هیچ کس کمک نبود 

منم وقتی برا بچه ی اولم باردار بودم مادرم فوت کرد الان سه تا بچه دارم و جای غریب ازدواج کردم و هیچ ک ...

خدارحمتش کنه اتفاقااینجوری بهتره اولامنت کسی بالاسرت نیست دومابچه وابسته یکی دیگه نمیشه

اینا از بیماری روانی رنج میبرن محلشون نزار مادرشوهر منم اینجوریهمحل که نمیزاری آدم میشن اصلااااا انگ ...

هیچ وقت یادم نمیره چنردوزبعدزایمانم عروس خاله اش اومده بودپسراون یه ماه ازدخترم بزرگتره انقدرگفت وای مامانم نزاشت من کارکنم وای مامانم الان هم بچمونگهمیداره من هنوزخونه خودم نرفتم به قدری ناراحت شدم بعدرفتنشون نشستم کلی گریه کردم