2777
2789
عنوان

زبون بابام مثل نیش عقربه

339 بازدید | 19 پست

چه حسی بهتون دست میده وقتی صبح اول صبح گیر بیخودی میده که چرا دیروز ظرفارو نشستی، بیا صبحونه منو اماده کن و فلان، در حالیه که من این موقع سبح تو رخت خوابم بودم، فقط چند ثانیه گوشیمو تو دستم گرفته بودم داشتم چیزی رو یادداشت میکردم. مامانم پشتم در اومد که چکار به اون داری بعد بابام به مامانم گفت انقدر طرفداری اینو میکنی چهار صباح دیگه روز سوم پسش میفرسته خونه(نامزدمو میگفت) 

آخ بابا کاش مار بزنه اون زبونتو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبوری کردن دربرابر تلخی پدر و مادر اجر داره... هرچی بگی پدرهست

تو روش هیچوقت در نیومدم حالا از شرم، ترس، نمیدونم 

ولی امروز از ته قلبم دعا کردم هر چی که این دنیا مانعم شد تلخی زبونشو بهش برگردونم اون دنیا خدا ازم بگیره که حتی اگر حلالس هم کردم همه زخم هامو فریاد بزنم تو صورتش

عزیزم همه همینن کاملا قابل درکه حساس نباش یا بعضی وقتا با بابات صحبت کن و بهش بگو اینجوری دیگه صحبت ...

بابام از من بیزاره، کلا از دختر بیزاره

حرف ذره ای درش اثر نمیکنه که نمیکنه 

از ننش هم بیزاره؟ ننش هم دختر بود قبلا

اتفاقا پسر بچه ۵ ساله ست در این مورد. منطورم اینه من هیچوقت تلخی نکردم بی احترامی نکردم همیشه حرف گوش کنش هم بودم انقدر از من بیزاره انگار مشکل از من نبوده. هر دختری که داشت ازس بیزار میشد 

حالا چیزیم نگفته تو اینقدر جوش میزنی!!!!

از قبلش باهاش اختلاف داشتم. به بیرون رفتنم با نامزدم گیر داد و برام خط و نشون میکشید، به پوشش گیر داد.باورت میشه یه بار فقط به خاطر اینکه چادر نپوشیدم رفتم بیرون بهم زنگ زد با اوقات تلخ منو برگردوند خونه چه حرفا که نزد. من از اون روز چادر رو کلا گذاشتم کنار دیگه 

نمیدونم چرا اینا ادامه نسل میدن 

بخدا مادر من از پشت گوشی هم حالمو بد میکن

اصلا روانین روانی خدا شاهد تمام ضعف هامو هر روز بهم یادآوری میکن 

من که اصلا از پدر مادرم راضی نیستم حالا خدا میخواد راضی باشه یا ن من کاری ندارم 

والا از عید تا حالا خونشون نرفتم فقط الکی زنگ میزن یکبار نمیگن بیا

همه جا تنهام تنهام دلم خیلی بره بچه هام میسوز اصلا طعم پدر بزرگ مادر بزرگ نچشیدن کاش نبودن حداقل حسرت الکی میخوردیم

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
از قبلش باهاش اختلاف داشتم. به بیرون رفتنم با نامزدم گیر داد و برام خط و نشون میکشید، به پوشش گیر دا ...

میدونم ولی بذار بری خونه شوهر بعد اینقدر دلت براش تنگ بشه،به هر حال پدرته دیگه هر کی یجوریه سختش نکن ایشالله از همسرت شانس بیاری و برات این تلخیا جبران بشه.

آره، حسی که بهت دست میده همون حالت عصبانیت و گیجی میشه دیگه. وقتی یکی بیخودی گیر بده به چیزای کوچیک و بی‌خود، مخصوصا که خودش چیزی رو از قبل نمی‌دونه یا نمی‌بینه، آدم به هم میریزه. اون حرفی که بابات به مامانت زده هم یه جورایی داره یه بار منفی دیگه روی تو میذاره، که به نظر میاد خیلی بی‌دلیل و زود به زود می‌ره سراغش. خودت چی فکر می‌کنی؟ اصلاً این برخوردا از طرفش بهت عادی شده؟

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!