2777
2789
عنوان

اونایی ک شکست عشقی خوردین بیاین

308 بازدید | 45 پست

فکر میکردم دوسم دارم ولی تازه فهمیدم یک دروغ بیش نبوده و یک دوست داشتن یطرفه بوده ،همونطور ک من دارم غصه میخور اون الان بغل یکی دیگس

یچی بگید بکشم بیرون ازش ،ی راهکاری چیزی فراموش کنم

وقتی میبینمش دستام شروع ب لرزیدن میکنه ادم شلی نیستم این اولین باره بخدا دست خودم نیست میبینمش پام شل میشه 

من وایسادم منو نمیشه کشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چیزی جز گذر زمان نمیتونه ارومت کنه

اقا من حداقل میخام جلو خودش سوتی ندم ،حالی ب حالی میشم بدنم خالی میکنه میبینمش خدایااا نمیخام بفهمه حس دارم

من وایسادم منو نمیشه کشت

بمیرم برات گلم با پوست استخوان درک میکنم چی میگی

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

اقا من حداقل میخام جلو خودش سوتی ندم ،حالی ب حالی میشم بدنم خالی میکنه میبینمش خدایااا نمیخام بفهمه ...

چند سالته؟سعی کن ب خودت برسی اونقدر خودتو مشغول فیلمو کتابو بیرون رفتن کن که فرصت فکر کردن بهشو نداشته باشی ورزش کن اهنگای شاد گوش بده 

بگردم... 

سعی کن جایی ک اون هست نری حتما باشگاه برو خودتو بقدری سرگرم کن ک وقت نداشته باشی فک کنی بهش.. از چیزایی ک دوس داری لذت ببر خوش بگذرون برو بیرون. اهنگ غمگین گوش نده چتو عکسو اینا همرو پاک کن، ب بدیاش فک کن، دیدیشم روتو کن اونور چشم تو چشم نشو ،بپذیر و بخودت فرصت بده

امیدوارم زود حالت خوب بشه🩵🫂

قوی باش قشنگم، برو باشگاه کتاب رمان سرگرمی تفریحات رو زیاد کن که نبینیش سرد باش باهاش،کل خاطراتت رو پاک کن عکس،چت ،شماره تلفن هرچی،یه دفتر هم بردار همه حس تجربیات دلتنگی هات نفرتت همه چی اونجا بنویس برگه ها رو پاره کن بریز دور

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

چند سالته؟سعی کن ب خودت برسی اونقدر خودتو مشغول فیلمو کتابو بیرون رفتن کن که فرصت فکر کردن بهشو نداش ...

۲۰

من الانا خوبم ،چندوقت دیگ دانشگاه شروع بشه میبینمش باز همون آش و هم کاسه اس

باز خداروشکر همکلاسیم نیس وگرنه آب میشدم

من وایسادم منو نمیشه کشت

بگردم... سعی کن جایی ک اون هست نری حتما باشگاه برو خودتو بقدری سرگرم کن ک وقت نداشته باشی فک کنی بهش ...

قربونت برم من🥲

چی کنم وقتی دیدمش بدنم خالی نکنه ،نمیخام ابروم بره پیشش

من وایسادم منو نمیشه کشت

🙂باو بقران دل ادما بازیچه نیست اینقد ادمارو بازی ندید بخدا اعتقاد ندارید بدرک ی جو وجدان داشته باشی ...

فک کردی براش مهمه؟

ادمی ک اولاش یجوری رفتار میکرد انگار تنها دختر روزمینم الان چی؟با یکی دیگس،خیلی راحت

من وایسادم منو نمیشه کشت

میبینمش بدنم خالی میکنه ،میگم نفهمه حالم خرابه فقط همینچیکار کنم خدایا🥲💔

جلوی آیینه با خودت تمرین کن قوی باشی گلم،هر وقت دیدی تو دلت بگو لیاقتم رو نداره یجوری رفتار کن و به خودت و ذهنت تلقین کن که نمیبینیش مث روحه که نمیبینیش