2777
2789
منم خودم سردار آزمون بودم برا خودم 🤣ایشالا خدا کمکش کنه

ایشالا..دعا میکنم واقعا همه دانش اموزای ایران از شر مشاورای مرد هول راحت شن....تا بتونن قبول شن..با مشاور کنکور این مدلی نمیشه قبول شد استارترم لابد به همین علت سه ساله پشت کنکوره...امسال اگه واقعا این اقارو حذف کنه قبول میشه

الان نگاه کردم گویا از بهمن پارسال که کنکوری بودن تا الان، هم کنکور دادن هم قبول شدن هم ازمون علوم پ ...

بخدا من اصن ادمی نیستم که بخوام دروغ نی نی سایتیا و دربیارم برم تاپیک چک کنم و....میگم هرچی میگن لابد راسته...اما خب ایشون توی تاپیک قبلیشون گفتن استادم پیام داده درس بخون ذهنتو درگیر نکن و...مننن از اونحا مطمعن شدم دیگه..ادم بلانسبت خرم باشه میفهمه استاد دانشگاه علوم پزشکی با دانشجو اینجوری چت نمیکنه خر ک نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا..دعا میکنم واقعا همه دانش اموزای ایران از شر مشاورای مرد هول راحت شن....تا بتونن قبول شن..با ...

منم از اولش به تاپیکاش شک داشتم

کدوم استاد احمقی گیر میده به یه دانشجو چس ترم؟

حالا تو رمانا و فیلما شاید ولی تو واقعیت اصلا استاد دانشگاه مجرد کجا بود بابا

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

بخدا من اصن ادمی نیستم که بخوام دروغ نی نی سایتیا و دربیارم برم تاپیک چک کنم و....میگم هرچی میگن لاب ...

حالا شما نگاه کن این کاربر کم‌سن‌تر و بی‌تجربه‌ترشون بود توی دروغ‌گویی و تاپیک فیک زدن، خیلی از تاپیک‌هایی که می‌بینیم و فکر میکنیم واقعین هم همینطور فیکن ولی استارترش حرفه‌ای تره

منم از اولش به تاپیکاش شک داشتمکدوم استاد احمقی گیر میده به یه دانشجو چس ترم؟حالا تو رمانا و فیلما ش ...

مشخصه اسی کراش زده رو مشاورش..مشاورشم از این مردای هوله ک عاشق اینه بازی روانی راه بندازه تا دانش اموزش وابسته اش شه و ده سالم ک شده با خودش کلاس و مشاوره برداره...من از این تجربه ها زیاد داشتم...اصلا استاد دانشگاه پزشکی 32 ساله کجا بود...همشون پیرپاتالن تا جایی ک من دیدم